Σάββατο, 16 Απρίλιος 2022 10:30

Στο... Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η Τότεναμ είναι μετά τη Λίβερπουλ η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την εποχή στην Αγγλία, έχοντας σκοράρει 12 φορές στα τρία πρόσφατα ματς και μετρώντας 5 νίκες και 1 ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων.

Το 4-0 στην έδρα της Αστον Βίλα, την έφερε στην 4η θέση, στην οποία θα εδραιωθεί με νέα νίκη σήμερα κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπράιτον. Για να ανεβάσουμε την απόδοση, ποντάρουμε στον άσο και στο όβερ 2,5, περιμένοντας ένα ακόμα γεμάτο ματς.
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Μπρέντφορντ που φιλοξενείται από τη Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή και αυτό σημαίνει ότι θα αφήσουν χώρους. Η Μπρέντφορντ έρχεται από μεγάλες νίκες με Τσέλσι και Γουέστ Χαμ και δεν έχει λόγο να χαριστεί. Το σκορ εύκολα μπορεί να ανοίξει.
Το ίδιο ισχύει και για το ματς του Απόλλωνα με το Βόλο. Ο Απόλλωνας “καίγεται” για τη νίκη ώστε να μείνει στην κατηγορία, αλλά ο Βόλος έδειξε και με τη Λαμία ότι δεν... νοιάζεται. Οι Θεσσαλοί θα κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς σκοπιμότητες και το όβερ 2,5 πληρώνει καλά.
Από τη Σούπερ Λίγκα αξίζει και το αμφίσκορο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Αρης – ΠΑΟΚ. Οι “κίτρινοι” είναι αυτοί που έχουν το βαθμολογικό κίνητρο, όμως ο Δικέφαλος θέλει για το γόητρο να πάρει τη νίκη και παρά την κούραση από την Ευρώπη, μπορεί να φύγει όρθιος από μια καυτή έδρα. Αποφεύγουμε, ωστόσο, το σημείο και ποντάρουμε στις καλές επιθέσεις των δύο ομάδων.
Το γκολ – γκολ θα είναι η επιλογή και στο Σεβίλλη – Ρεάλ, με την πρώτη να κυνηγά τη δεύτερη θέση και τους φιλοξενούμενους να μετρούν αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ρεάλ έίναι κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια με την Τσέλσι και η Σεβίλλη στην έδρα της σκοράρει.
Τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο σε αντίθεση με τη Θέλτα που δεν κυνηγά κάτι. Το κίνητρο δείχνει άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
261. Τότεναμ – Μπράιτον 1 και όβερ 2,5 2,22
280. Απόλλων – Βόλος όβερ 2,5 2.15
293. Γουότφορντ – Μπρέντφορντ όβερ 2,5 1.97

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
484. Αρης – ΠΑΟΚ G..G. 2,10
485. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα 1 1,72
500. Σεβίλλη – Ρεάλ G..G. 1.70