Σάββατο, 23 Απρίλιος 2022 13:10

Στο... Πι και Φι: Σούβλισμα και... Live Score

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Σε λίγες ώρες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου, που ελπίζουμε να φέρει και την ανάσταση στις καρδιές μας. Το στοίχημα πάντως δεν τελειώνει ποτέ και έτσι μαζί με τη μαγειρίτσα και το... σούβλισμα την Κυριακή του Πάσχα, θα μας συντροφεύει και το live score και ποιος ξέρει μπορεί να βγει και το ακριβό πασχαλιάτικο τραπέζι.

Το μενού έχει Αγγλία, Γαλλία, τελικό κυπέλλου Ισπανίας, Ιταλία και Γερμανία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νόριτς αναζητά ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά δεν τα παρατά. Η Νιούκαστλ είναι εξασφαλισμένη και σε περίοδο φόρμας. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες.
Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει και φέτος αντίπαλο για τον τίτλο. Επιτρέπει όμως ευκαιρίες στους αντιπάλους της και η Λανς που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, θα κάνει το.. κομμάτι της. Το συνδυαστικό στοίχημα γκολ – γκολ και όβερ 2,5 κοντά σε τιμές διπλασιασμού.
Στην Ισπανία διεξάγεται απόψε στη Σεβίλλη ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Μπέτις και τη Βαλένθια. Οι δυο ομάδες διψούν για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Μπέτις υπερέχει όμως σε ποιότητα και θα μπει να κάνει το παιχνίδι της. Οι “νυχτερίδες” θα επιδιώξουν να κρατήσουν το μηδέν και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Δύσκολα όμως θα αντέξουν. Προβάδισμα στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Στην Ιταλία η Σαλερνιτάνα με τα δύο διπλά σε Σαμπντόρια και Ουντινέζε έδειξε ότι πιστεύει στην παραμονή και θα παίξει τα... ρέστα της με τη Φιορεντίνα, που έχει όμως κίνητρο, να βγει στην Ευρώπη. Η Φιορεντίνα προέρχεται από τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό κυπέλλου με την Γιουβέντους, αλλά έχει πλούσιο ρόστερ. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στη Γερμανία, η Χέρτα ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με την εκτός έδρας νίκη στο Αουγκσμπουργκ, αλλά για να μείνει στις θέσεις της σωτηρίας, θα πρέπει να κερδίσει τη Στουτγάρδη, που έχει ένα βαθμό λιγότερο και είναι στη ζώνη.
Ενας “τελικός” παραμονής, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να αξιοποιήσουν αυτή τη φορά την έδρα τους, ώστε να έχει αντίκρισμα και το διπλό της περασμένης αγωνιστικής.
Μένουμε στη Γερμανία, αλλά πάμε στη δεύτερη κατηγορία για το ματς της Αουε με τη Χάνσα Ρόστοκ. Η πρώτη θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή, ενώ η Χάνσα δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. Στον πάγκο της βρίσκεται μάλιστα ο πρώην προπονητής της Αουε Πάβελ Ντότσεφ και ίσως αυτό παίξει ρόλο.
Στο 2,72 αξίζει το ρίσκο στον άσο.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ
228. Νόριτς – Νιούκαστλ όβερ 2,5 1,84
899. Παρί Σ.Ζ. - Λανς G.G. και όβερ 2,5 1,94
908. Μπέτις – Βαλένθια 1 2,10

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
943. Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα G.G. 1,72
951. Αουε – Χάνσα Ρ. 1 2,72
1002. Χέρτα – Στουτγάρδη 1 2.60