Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 10:29

Στο... Πι και Φι: Το κίνητρο βγάζει σημεία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Το κίνητρο βγάζει σημεία

Καλημέρα σας. Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για το φινάλε στην Α’ Ιταλίας και τα πάντα είναι ανοιχτά τόσο για τον τίτλο, όσο και για την παραμονή.

Στην ουρά, η Κάλιαρι βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη, έχοντας να παίξει με Σαλερνιτάνα, Βενέτσια, που μάχονται για τη σωτηρία και Ιντερ που κυνηγά το πρωτάθλημα. Το θεωρητικά πιο βατό ματς, είναι το σημερινό με την αδιάφορη βαθμολογικά Βερόνα και το κίνητρο μας ωθεί στον άσο. Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Εϊμπάρ – Σαραγόσα. Η πρώτη θέλει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην Α’ Ισπανίας και η Σαραγόσα είναι στη μέση της βαθμολογίας. Η Εϊμπάρ έχει μόλις μια ήττα σε 16 ματς στο γήπεδό της και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει. Από την Ισπανία, κρατάμε και το διπλό της Σοσιεδάδ στην έδρα της Βαγιεκάνο, που έδιωξε το άγχος για την παραμονή. Η Σοσιεδάδ διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο 2.30 αξίζει το ρίσκο.
Στη Σούπερ Λίγκα και στα πλέι άουτ. Βόλος και Ατρόμητος υπόσχονται ματς με γκολ και θέαμα, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος. Αντίθετα στο Μπορντό – Νις στη Γαλλία και οι δύο ομάδες “καίγονται” για βαθμούς. Η πρώτη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και η δεύτερη για να βγει στην Ευρώπη.
Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν και με δεδομένο ότι οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, πάμε στο όβερ 2,5.
Τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον κινδυνεύει με υποβιβασμό και θα τα δώσει όλα κόντρα στην Τσέλσι.
Η παρουσία του Λάμπαρντ στον πάγκο των γηπεδούχων κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η Τσέλσι θα κάνει τα... στραβά μάτια. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
238. Κάλιαρι – Βερόνα 1 2.37
350. Εϊμπάρ – Σαραγόσα 1 1,90
369. Βόλος – Ατρόμητος όβερ 2,5 1,97

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
460. Εβερτον – Τσέλσι G.G. 1.80
495. Μπορντό – Νις όβερ 2,5 1,70
509. Βαγιεκάνο – Σοσιεδάδ 2 2.30