Σάββατο, 21 Μάιος 2022 11:02

Στο... Πι και Φι: "Μιλά" το κίνητρο την τελευταία αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Πρέμιερ Λιγκ, η Α΄ Γαλλίας, η Α'' Ιταλίας, η Α' Ισπανίας, καθώς και οι λίγκες σε Τουρκία, Δανία, Αυστρία, Πολωνία και Κύπρο. Στην τελευταία αγωνιστική "μιλά" συνήθως το κίνητρο και οι αποδόσεις είναι ανάλογα προσαρμοσμένες.
Στην Αγγλία, ο τίτλος θα κριθεί στο φινάλε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού έχει ένα βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Λίβερπουλ.
Ως εκ τούτου με νίκη κόντρα στην Αστον Βίλα παίρνει το πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ θέλει νίκη με Γουλβς και ένα... θαύμα από τον Τζέραρντ, που βρίσκεται στον πάγκο της Αστον Βίλα.
Δύσκολο, αλλά είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα, ώστε να πάει ο τίτλος στην αγαπημένη του ομάδα και ένα τουλάχιστον γκολ μπορεί να το πετύχει. Το αμφίσκορο προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και αξίζει το ρίσκο. Η δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ παλεύει για ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο θα τσεκάρει αν κερδίσει την αδιάφορη Κρ. Πάλας. Διαφορετικά κινδυνεύει να το χάσει από τη Γουέστ Χαμ και να βρεθεί στο Κόνφερενς. Αν είναι σοβαρή, θα επιβεβαιωθεί το διπλό.
Στην Ισπανία, η Μαγιόρκα λύγισε στις καθυστερήσεις την αντίσταση της Ράγιο Βαγιεκάνο και πλέον αν κερδίσει την αδιάφορη Οσασούνα, θα μείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν "χτυπήσει" όλα τα ματς, αλλά κόντρα στη Μαγιόρκα ίσως είναι πιο χαλαροί, από τη στιγμή που στους φιλοξενούμενους βρίσκεται ο Αγκίρε, που στο παρελθόν έχει βγάλει την Οσασούνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στη συνάντηση της Βαλένθια με τη Θέλτα, που δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα και δεν έχουν λόγο να κλειστούν.
Στη Γαλλία, η Νις είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την αδιάφορη Ρεμς και να περιμένει απώλειες από Στρασβούργο ή Ρεν για να βγει στην Ευρώπη.
Η Νις έχει 9 διπλά στο πρωτάθλημα, ενώ η Ρεμς στο γήπεδό της μετρά 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Τέλος στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Γιουβέντους, που έχει το μυαλό στις... διακοπές, αφού θα είναι σίγουρα 4η. Οι γηπεδούχοι "καίγονται" για τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Βλάχοβιτς που μετακόμισε από τη Φιορεντίνα στη Γιούβε, δεν θα ήθελε να "πληγώσει" την πρώην ομάδα του.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
202. Βαλένθια - Θέλτα όβερ 2,5 1,84
250. Φιορεντίνα - Γιουβέντους 1 1.92
261. Ρεμς - Νις 2 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
650. Κρ. Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 2.15
653. Μάντσεστερ Σίτι - Αστον Βίλα G.G. 2.08
696. Οσασούνα - Μαγιόρκα 2 1,92