Τρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 14:06

Betarades.gr: Το Mundobasket στο επίκεντρο

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr: Το Mundobasket στο επίκεντρο

Το Mundobasket έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σημερινές προτάσεις, με τέσσερα προγνωστικά να προκύπτουν από τη μεγάλη γιορτή του Παγκόσμιου Μπάσκετ. Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, οι επιλογές που έχουμε δεν είναι πολλές και θα περιοριστούμε σε δύο παιχνίδια από το Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία.

 

Αξία στην Ουκρανία

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το Mundobasket και το παιχνίδι Ουκρανία – Τουρκία, με την επιλογή μας να είναι η Ουκρανία με χάντικαπ +6.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Με μία νίκη και μία ήττα συνεχίζουν οι δύο ομάδες στον όμιλο αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα προκριθούν ακόμα. Ντέρμπι μεγάλο μεταξύ δύο ομάδων που αγαπούν την άμυνα. Πολύ έξυπνα οι εταιρίες στοιχήματος έχουν δώσει το όριο για το U/O στο 141 το οποίο κάνει το Under επικίνδυνο αφού ξέσπασμα φτάνει για να το σπάσει. Ουκρανία και Τουρκία είναι ομάδες των προπονητών τους και θα δούμε μέσα στον αγώνα πολλές ανακατατάξεις και αλλαγές συστημάτων για να διορθωθούν πιθανά λάθη. Δύσκολα θα ξεφύγει κάποιος οπότε το +6.5 που προσφέρεται στην Ουκρανία έχει αξία. Ο όμιλος έχει ακόμα μέλλον και κανείς από τους δύο δε σηκώνει να δεχθεί μεγάλη διαφορά. Επιλογή η Ουκρανία +6.5 αφού ακόμα και αν ηττάται μέσα στο παιχνίδι μπορεί να επιστρέψει όπως έκανε στον αγώνα με την Φινλανδία που μείωσε από τους 18 στους 5.

 

«Πιέζει» η Αυστραλία

Συνέχεια από τον αγώνα Αυστραλία – Λιθουανία, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +4.5 πόντων της Αυστραλίας σε απόδοση 1.90. Ένα από τα μεγάλα ματς του ομίλου Δ που θα κρίνει την τελική κατάταξη των τριών Λιθουανία, Αυστραλία, Σλοβενία. Οι Λιθουανοί βγάζουν ενέργεια μέσα στο παρκέ και στα δύο πρώτα εύκολα ματς μπόρεσαν να καλύψουν την απουσία του Καλνιέτις. Στο πρώτο δυνατό τεστ η απουσία του καλύτερου πλέι-μέικερ της ομάδας θα είναι περισσότερο αισθητή. Η Αυστραλία έχει ήδη τους 10 πόντους της ήττας από τη Σλοβενία και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας είναι πολύ πίσω. Σήμερα είναι ικανή ακόμα και για τη νίκη αν πιέσει της Λιθουανία εκεί που πονάει δηλαδή στην οργάνωση του παιχνιδιού. Οι σπουδαίοι Αυστραλοί αθλητές θα πιέσουν σκληρά τη Λιθουανία για να την ωθήσουν σε λάθη. Στη ρακέτα οι Μπέινς και Μπέρστοου μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Βαλαντσιούνας και Μοτεγιούνας. Επιλογή το +4.5 της Αυστραλίας που θέλει να μείνει στην διεκδίκηση μέχρι το τέλος και αν περάσει μπροστά θα κυνηγήσει μια σχετικά καλή διαφορά.

Δύο ακόμα επιλογές που προκύπτουν από το Mundobasket είναι η νίκη της Ανγκόλας επί του Μεξικό σε απόδοση 1.90 και το Over 149.5 πόντοι στο Φινλανδία – Δομινικανή Δημοκρατία σε απόδοση 1.90, επίσης.

 

Δυάδα από το Λιγκ Τρόφι

Στο Ποδόσφαιρο τώρα, επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.20 στον αγώνα Πρέστον – Σριούσμπερι. Θεωρητικά η Πρέστον μπαίνει με τον αέρα του φαβορί στο ζευγάρι, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία. Όμως, σε θεσμούς όπως το Λιγκ Τρόφι έχει αποδειχθεί ότι το στοιχείο αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Προελαύνει, από την άλλη, η Σριούσμπερι σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, με αποτέλεσμα να μπαίνει φουριόζα στο σημερινό ματς. Είναι αήττητη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της League Two (3-2-0), ενώ στο θεσμό του Λιγκ Καπ «πέταξε» εκτός της συνέχειας τη Λέστερ (Πρέμιερ Λιγκ), με το νικηφόρο 0-1 της περασμένης Τρίτης.

Δεύτερη και τελευταία πρόταση από το Λιγκ Τρόφι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Κρόουλι – Κέμπριτζ. Παρηγοριά στο θεσμό του Λιγκ Τρόφι θα ψάξει η Κρόουλι, προκειμένου να βάλει τέλος στο ανεπιτυχές σερί, που «τρέχει» από τις 19 Αυγούστου ως σήμερα. Οι γηπεδούχοι έχουν συνδυάσει με ήττες τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκαν από τη Νόριτς (εκτός έδρας ήττα με 3-1). Η Κέμπριτζ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη επί της Καρλάιλ, που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Παράλληλα, και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες της διοργανώσεις έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 γκολ, στα τέσσερα από αυτά σε συνδυασμό με το γκολ / γκολ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2014 καθώς και για όλες τις Μεταγραφές 2014 – 2015 σε Ελλάδα και Ευρώπη.