Σάββατο, 11 Ιούνιος 2022 10:40

Στο… Πι και Φι: Με τα γκολ στο Nations League

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα παιχνίδια του Nations League κυριαρχούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στο κουπόνι. Οι εθνικές ομάδες θα μας απασχολούν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, όπου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια υποχρεώνουν πάντως τους προπονητές σε ροτέισον και όταν δεν γνωρίζουμε 11άδες, είναι δύσκολη η πρόβλεψη σημείου. Εναλλακτική λύση είναι το ποντάρισμα στα γκολ.
Η Ολλανδία μετά από δύο σερί διπλά σε Βέλγιο και Ουαλία, δίνει το πρώτο ματς ενώπιον του κοινού της κόντρα στην Πολωνία, που υπέστη ταπεινωτική ήττα με 6-1 από το Βέλγιο. ΟΙ Πολωνοί θα ψάξουν αντίδραση και με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης, είναι σε θέση να σκοράρουν, βοηθώντας να επιβεβαιωθεί το όβερ 2,5. Τα πολλά τέρματα θα είναι η επιλογή και στο Ουγγαρία – Γερμανία. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με αμυντική τακτική την Αγγλία, αλλά είναι δύσκολο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και με τα “πάντσερ”, που θα ψάξουν μια πειστική νίκη.
Στο Λουξεμβούργο – Τουρκία, αξίζει το ποντάρισμα στο γκολ -γκολ, αφού το Λουξεμβούργο έχει ψυχολογία με τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες και χωρίς άγχος, μπορεί να βάλει δύσκολα στην ανεβασμένη Τουρκία.
Το Νορβηγία – Σουηδία είναι ανοιχτό σε κάθε σημείο, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ο Χάαλαντ σκοράρει συνεχώς με την εθνική και από την άλλη πλευρά η Σουηδία έχει ποιοτικούς επιθετικούς όπως ο Ισάκ και ο Κουλουσέφκσι. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες.
Στο Ελβετία – Πορτογαλία, η ομάδα του Ρονάλντο είναι το φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι ψάχνουν μια καλή εμφάνιση μετά το άσχημο ξεκίνημα και “ρεβάνς” για την ήττα με 4-0 στην Πορτογαλία. Επιθετικά έχουν δυνατότητες, αλλά αμυντικά παρουσιάζουν αδυναμίες και το όβερ 2,5 φαντάζει πιθανό. Τέλος στην Αργεντινή η Μπάκα είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντράλ Κόρδοβα. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
230. Λουξεμβούργο – Τουρκία G.G. 1.90
232. Ολλανδία – Πολωνία όβερ 2,5 1,72
234. Ουγγαρία – Γερμανία όβερ 2,5 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
276. Νορβηγία – Σουηδία G.G. 1.88
289. Σεντράλ Κόρδοβα – Μπόκα 2 2,05
292. Ελβετία – Πορτογαλία όβερ 2,5 1,90