Σάββατο, 02 Ιούλιος 2022 10:30

Στο… Πι και Φι: Η ευκαιρία της Φλουμινένσε

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε Βραζιλία και Αργεντινή, όπου πολλές ομάδες έχουν υποχρεώσεις σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Ετσι οι εγχώριες λίγκες περνούν σε δεύτερη μοίρα. Οπως συμβαίνει στην Κορίνθιανς, που έχει να σκέφτεται το μεγάλο ματς της Τρίτης με τη Μπόκα. Ευκαιρία λοιπόν για την Φλουμινένσε να πάρει σήμερα τη νίκη και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Οι μπουκ έχουν προσαρμόσει ανάλογα τις αποδόσεις, ρίχνοντας τον άσο στο 1.91
Με αλλαγές θα παραταχθεί και η πρωτοπόρος Παλμέιρας απέναντι στην τρίτη Ατλέτικο Παραναένσε. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ στα τελευταία ματς δέχονται εξίσου εύκολα γκολ. Αντί για σημείο, θα επιλέξουμε το όβερ 2,5.
Από τη Βραζιλία θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στη συνάντηση της Κοριτίμπα με την Φορταλέζα, στη λογική ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά και έχουν ανάγκη τους βαθμούς.
Στην Αργεντινή, η Τίγκρε φιλοξενεί την Τάγερες, που θα παίξει με αναπληρωματική 11άδα λόγω του αγώνα που ακολουθεί με την Κολόν για το Λιμπερταδόρες. Ο άσος έχει προβάδισμα.
Από εκεί και πέρα, αξίζει το 2.40 στο διπλό της Σαν Λορέντζο στην έδρα της Μπαράκας που είναι προτελευταία και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στη Νορβηγία, η Μόλντε καλείται να περάσει από την έδρα της Χαμ Καμ ώστε να μείνει κοντά στην πρωτοπόρο Λίλεστρομ. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
742. Τίγκρε – Τάγερες 1 1.87
747. Φλουμινένσε – Κορίνθιανς 1 1,91
771. Παλμέιρας – Ατλ. Παραναένσε όβερ 2,5 1.88

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
800. Χαμ Καμ – Μόλντε 2 2.00
802. Mπαράκας – Σαν Λορέντζο 2 2.40
823. Κοριτίμπα – Φορταλέζα G.G. 1.94