Σάββατο, 23 Ιούλιος 2022 11:57

Στο... Πι και Φι: Με τη φόρμα της Φλουμινένσε, κερδίζει η Ζυρίχη

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με τη φόρμα της Φλουμινένσε, κερδίζει η Ζυρίχη

 

Καλημέρα σας. Από την Ελβετία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Ζυρίχης με τη Λουκέρνη.

Οι πρωταθλητές μπήκαν με ήττα στο πρωτάθλημα (από τη Γ. Μπόις) και θέλουν να κάνουν “σεφτέ” κόντρα σε μια ομάδα, που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με την Γκρασχόπερτς. Η Ζυρίχη έπαιξε μεσοβδόμαδα και με την Κάραμπαγκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας. Επιπλέον χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να πάρει ψυχολογία ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς.
Την επόμενη μέρα (Κυριακή) η Γκρασχόπερς ξεκινά τις υποχρεώσεις της, με αντίπαλο τη Λουγκάνο που εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες και ηττήθηκε από τη Σιόν με 3-2. Το όβερ 2,5 είναι καλύτερο από το να ψάξουμε για σημείο.
Στη Β’ Γερμανίας το Αννόβερο στο εντός έδρας ντεμπούτο του προπονητή Λάιτλ θα μπει αποφασισμένο για το τρίποντο και η Σαν Πάουλι χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της εκτός έδρας.
Στη Βραζιλία, η Φλουμινένσε είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος (5 νίκες, 1 ισοπαλία με γκολ 14-5) και απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Η Μπραγκαντίνο είναι επίσης σε ανοδική πορεία, αλλά θα παραταχθεί με απουσίες και σ’ ένα γήπεδο που θα “βράζει”. Πάμε με την έδρα και την φόρμα.
Από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Μποταφόγκο με την Ατλέτικο Παραναένσε. Η πρώτη χρειάζεται τους βαθμούς, αλλά η Ατλέτικο είναι ψηλά στη βαθμολογία και παρά τις όποιες αλλαγές στην 11άδα λόγω κυπέλλου, έχει το εύκολο γκολ.
Τέλος στη Δανία, η Κοπεγχάγη μετά την εντός έδρας ήττα από τη Χόρσενς, είναι υποχρεωμένη να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ααλμποργκ που προβλημάτισε με τη Βίμποργκ (1-2). Σε αποδόσεις διπλασιασμού θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Σύμμαχος και η παράδοση με τέσσερα συνεχόμενα διπλά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
228. Ζυρίχη – Λουκέρνη 1 2,02
255. Αννόβερο – Σαν Πάουλι 1 2,05
290. Μποταφόγκο – Ατλ. Παραναένσε G.G. 1.85


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
362. Ααλμποργκ – Κοπεγχάγη 2 1,98
347. Γκρασχόπερς – Λουγκάνο όβερ 1,72
384. Φλουμινένσε – Μπραγκαντίνο 1 1,90