Σάββατο, 20 Αύγουστος 2022 11:38

Στο... Πι και Φι: Με παράδοση η Μπαρτσελόνα, κερδίζουν ΑΕΚ και Λέστερ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Λαμία θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα.

Η Ενωση μπαίνει φέτος στο νέο της γήπεδο και τούτο σε συνδυασμό με τη μεταγραφική ενίσχυση κάνει τους φίλους της να αισιοδοξούν για τίτλο. Η Λαμία σώθηκε πέρυσι στα μπαράζ και θα δώσει και φέτος μάχη για παραμονή. Η σοβαρή ΑΕΚ θα περάσει νικηφόρα από τη Φθιώτιδα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ μετά από την ισοπαλία με τη Μπρέντφορντ και την ήττα από την Αρσεναλ, καλείται να πάρει την πρώτη νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον που έχει τον ίδιο απολογισμό, με Τότεναμ και Λιντς. Η Λέστερ πέτυχε τέσσερα γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά κενά. Η Σαουθάμπτον δεν είναι το ίδιο δυνατή επιθετικά και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.
Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία με τη Βαγιεκάνο και θέλει να ρεφάρει στην έδρα της Σοσιεδάδ, που νίκησε εκτός την Κάδιθ. Σύμμαχος των φιλοξενούμενων η προϊστορία, καθώς στα τελευταία 15 μεταξύ τους ματς εντός και εκτός έδρας, μετρούν 12 νίκες και 3 ισοπαλίες!
Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το συνδυαστικό στοίχημα γκολ – γκολ και όβερ 2,5 στη συνάντηση της Θέλτα με τη Ρέαλ, καθώς οι δύο ομάδες το φέρνουν… κάθε χρόνο. Ενδεικτικό ότι μετρούν 8 σερί γκολ – γκολ και όβερ 2,5, ενώ τα 17 από τα 20 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας ήταν όβερ 2,5!
Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε και στο Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ, μιας και περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν δίχτυα.
Η Ατλέτικο έδειξε επιθετικές αρετές στην πρεμιέρα, όπως και το “κίτρινο υποβρύχιο” που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ σε Ισπανία και Ευρώπη. Κλείνουμε με το όβερ 2,5 στο ματς της Μονπελιέ με την Οσέρ, δύο ομάδες που έχουν θέματα στην άμυνα, αλλά και εύκολο γκολ. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-2 την Τρουά και έχασαν 5-2 από την Περί, ενώ η Οσέρ έχασε με 4-1 από τη Λιλ και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ανζέ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
217. Λέστερ – Σαουθάμπτον 1 1.77
1009. Λαμία – ΑΕΚ 2 1.57
1025. Θέλτα – Ρεάλ g.g και όβερ 2,5 1,95


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1085. Μονπελιέ – Οσέρ όβερ 2,5 1,97
1147. Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ g.g. 1,81
1173. Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2 2.00