Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 14:11

Betarades.gr: Νίκη για Εθνικό Αχνας και Βερόνα

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr: Νίκη για Εθνικό Αχνας και Βερόνα

Mετά από ένα «καυτό» διήμερο με εξαιρετικά παιχνίδια στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, η σημερινή μέρα αποτελεί ουσιαστικά ένα μικρό… διάλλειμα από την ποδοσφαιρική δράση, καθώς από αύριο αρχίζει το θέαμα σε Champions League και Europa League με 4 ελληνικές ομάδες να μας εκπροσωπούν. Το σημερινό μας κουπόνι ενδείκνυται για… χαλαρό ποντάρισμα.

Στη Superleague η αυλαία της 4ης αγωνιστικής «πέφτει» με τον αγώνα Εργοτέλης – Πλατανιάς, ενώ στην Premier League η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Χαλ – Γουέστ Χαμ. Στην Ιταλία η Ελλάς Βερόνα των Χριστοδουλόπουλου, Ταχτσίδη και Σαβιόλα υποδέχεται την Παλέρμο, ενώ στην Ισπανία το τελευταίο χρονικά ματς της 3ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Εϊμπάρ και τη Λα Κορούνια.

 

Νίκη για τον Εθνικό Άχνας

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Εθνικού Άχνας με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου σε απόδοση 1.75. Να επιβεβαιώσει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί θα επιχειρήσει στο σημερινό ματς ο Εθνικός Άχνας, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι συνδύασαν την πρεμιέρα με την εντός έδρας νίκη επί της Αγίας Νάπας (2-1), ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κέρδισαν τις εντυπώσεις στο ισόπαλο 2-2 με την ΑΕΛ στο «Τσίρειο». Ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μακρίδης, φρόντισε καθόλη τη διάρκεια της διακοπής να τονίσει στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον Οθέλλο, παρά το γεγονός ότι είναι «νεοφώτιστος» στην κατηγορία. Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ζουνίνιο (0/0, θα ντεμπουτάρει) και ο Νιγηριανός αμυντικός Ατάντα (1/0), οι οποίοι αναμένεται να αντικαταστήσουν στο αρχικό σχήμα τους Γιαγκουδάκη και Μαμαντού αντίστοιχα.

 

Διπλό με κάλυψη η Ουράλ

Για το πρωτάθλημα της Ρωσίας η Άμκαρ υποδέχεται την Ουράλ και εμείς θα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.40. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ουράλ, ενώ αν ο αγώνας ολοκληρωθεί ισόπαλος τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Πιο τραγικό ξεκίνημα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει η Ουράλ που με πέντε ήττες και μία ισοπαλία είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Άρσεναλ Τούλα. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και αυτό ανάγκασε τη διοίκηση να προχωρήσει στον δανεισμό του επιθετικού Σμόλοφ απ’ την Ντιναμό. Επίσης αποκτήθηκε με δανεισμό και ο απ’ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και ο Ρώσος μέσος διεθνής με την U-21, Εμελιάνοφ. Αρκετές πιθανότητες έχει να επιστρέψει ο 33χρονος επιθετικός Γκόγκνιεφ αν και το πιθανότερο είναι να βρεθεί στον πάγκο.

 

Παίρνει το τρίποντο η Βερόνα

Από την Ιταλία θα πάμε με τον «Άσσο» της Βερόνα κόντρα στην Παλέρμο σε απόδοση 2.15. Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από το Μπέργκαμο και την έδρα της Αταλάντα η Ελλάς Βερόνα. Μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Ιταλίας. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Ελλάς Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι, τόνισε: «Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση κόντρα στην Παλέρμο, ελπίζουμε να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ ενθουσιώδεις, θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή εμφάνιση αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το γεγονός πως το γήπεδο αναμένεται γεμάτο για την αποψινή αναμέτρηση ο 54χρονος προπονητής είπε: «Πάντα οι κερκίδες είναι γεμάτες, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το γεγονός. Όταν έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας έχουμε μεγαλύτερη θέληση για νίκη και να τα πάμε ακόμα καλύτερα». Οι ιθύνοντες της Ελλάς Βερόνα συζητούν το ενδεχόμενο κατασκευής ενός νέου, σύγχρονου και (κυρίως) ιδιόκτητου γηπέδου, από το οποίο προβλέπουν να έχουν πολλά περισσότερα έξοδα, αλλά και να κάνουν το βήμα εμπρός σαν σύλλογος. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Ιταλία μόνο μία ομάδα διαθέτει το δικό της γήπεδο, η Γιουβέντους, το οποίο και χρησιμοποιεί τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Over 2.5 Σοντερίσκε και Χόμπρο

Από τη Δανία κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Σοντερίσκε – Χόμπρο σε απόδοση 2.03. Έξι αγωνιστικές στη Superliga κι ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα του Σόντεργκααρντ, έστω κι αν έφτασε μία ανάσα μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Όχι βέβαια πως την αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, αλλά όταν χάνεις μία νίκη στο 94' είναι πάντα δύσκολο να το αποδεχτείς, σε ένα ματς πάντως που θα μπορούσε και να το χάσει, αφού η αντίπαλός της ήταν καλύτερη και το ματς θα μπορούσε να είχε έρθει και τούμπα νωρίτερα βάσει των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες. Προβληματική επιθετικά για μία ακόμα φορά, καιη κατρακύλα συνεχίζεται, περιμένοντάς την ακόμα μία δύσκολη αποστολή. Αναμένεται πάντως να ντεμπουτάρει το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, ο επιθετικός Πουριέ από την Κοπεγχάγη.

Από την άλλη πλευρά η Χόμπρο συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και παρ' ό,τι νεοφώτιστη εξακολουθεί να βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με απολογισμό 4-1-1 έπειτα από έξι αγωνιστικές! Τελευταίο θύμα της η Βεστσάελαντ, την οποία και νίκησε με 3-1, ενώ και στις τρεις τελευταίες της νίκες επικράτησε με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων! Μόλις το πρώτο της γκολ μάλιστα δέχτηκε στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε, έχοντας μακράν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Ο Νταλ πάντως φροντίζει να κρατάει άπαντες προσγειωμένους, λέγοντας ότι στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και παρακολουθήστε την πορεία των αναμετρήσεων στο Livescore.