Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2022 10:20

Στο… Πι και Φι: Μοιρασιά στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το διήμερο.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα (μόνη ήττα από τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις), σκοράρει σε κάθε ματς και στοχεύει σε έξοδο στα πλέι οφ. Αντίθετα η Λαμία θα δώσει και φέτος μάχη για την παραμονή. Ο Ατρόμητος προέρχεται από το εμφατικό διπλό στη Νίκαια (4-1 τον Ιωνικό) και αν εμφανίσει το ίδιο πρόσωπο, θα πάρει την τρίτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές.
Στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης με νέο προπονητή τον Αλαν Πάρντιου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό που έρχεται από τη “γκέλα” με το Βόλο και την συντριβή από τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν μόνο νίκη. Το ίδιο και οι γηπεδούχοι. Περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Γκολ – γκολ είναι η επιλογή και για το ζευγάρι Βαλένθια – Θέλτα. Στις “νυχτερίδες” θα κάνει μάλιστα ντεμπούτο ο Καβάνι, ενώ και η Θέλτα έχει βρει γκολ και στα πέντε ματς μέχρι τώρα στη λίγκα. Η 6η αγωνιστική στην Ισπανία θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ.
Η πρωταθλήτρια μετρά το απόλυτο, αλλά θα παίξει την Κυριακή δίχως τον Μπενζεμά και η Ατλέτικο είναι αήττητη στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για καμία ομάδα.
Στη Γαλλία, η Λιλ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη νεοφώτιστη Τουλούζ που μακριά από το γήπεδό της, δεν είναι το ίδιο δυνατή. Τέλος, στο ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία Μίλαν – Νάπολι, αξίζει το ρίσκο στο διπλό. Η Νάπολι δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, βαδίζει από νίκη σε νίκη σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μίλαν ακόμα ψάχνεται. Σε τιμές αουτσάιντερ η νίκη των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1120. Βαλένθια – Θέλτα G.G. 1.85
1133. Ατρόμητος – Λαμία 1 1.88
1153. Λιλ – Τουλούζ 1 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1299. Αρης – Ολυμπιακός G.G. 1.88
1313. Μίλαν – Νάπολι 2 3.10
1317. Ατλέτικο – Ρεάλ Χ 3.30