Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2022 10:09

Στο… Πι και Φι: Για νέα αρχή η Τσέλσι, το κίνητρο η Μπόκα

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Για νέα αρχή η Τσέλσι, το κίνητρο η Μπόκα

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, αρχίζουν ξανά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι με τον Γκρέαμ Πότερ πλέον στον πάγκο θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Η Κρ. Πάλας δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η Τσέλσι υπερέχει σε ποιότητα και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών (3-1-2), ο απολογισμός σε έξι αναμετρήσεις. Σύμμαχος και η προϊστορία, όπου στα τελευταία οχτώ λονδρέζικα ντέρμπι μετρά εφτά διπλά!
Στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ φιγουράρει στη δεύτερη θέση και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην ένατη της βαθμολογίας Κολωνία. Η Ντόρτμουντ δείχνει σοβαρό πρόσωπο στο ξεκίνημα και θα την εμπιστευτούμε. Από τη Μπουντεσλίγκα θα κρατήσουμε και το διπλό της ανεβασμένης Γκλάντμπαχ στη Βρέμη. Η Βέρντερ “τσιμπάει” βαθμούς με γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπορεί να είναι συνέχεια τυχερή. Η Γκλάντμπαχ έδειξε με το 3-0 επί της Λειψίας, ότι έχει τα φόντα να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στη Σούπερ Λίγκα, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και θα δώσουν όλα για τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον Αρη που έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού Οι “κίτρινοι” πάνε με ψυχολογία και το παιχνίδι του Βόλου, που δεν κλείνεται, τους βολεύει ώστε να βρουν χώρους και να σκοράρουν. Το διπλό προσφέρεται στο 2.08.
Στην Αργεντινή, η Μπόκα διεκδικεί τον τίτλο με την Ατλ. Τουκουμάν που είναι στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά. Ως εκ τούτου η Μπάκα δεν έχει περιθώρια για “γκέλες” και η αδιάφορη βαθμολογικά Βελέζ προσφέρεται για τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν άλλωστε μόλις 2 νίκες σε 20 αγωνιστικές!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
237. Κολωνία – Ντόρτμουντ 2 2.05
241. Κρ. Πάλας – Τσέλσι 2 1.82
349. Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ 2 2.52

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1045. Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ G.G. 1.97
1120. Βόλος – Αρης 2 2.08
1146. Μπόκα – Βελέζ 1 1.94