Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2022 11:10

Στο... Πι και Φι: Πρεμιέρα για τα φαβορί

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στο "χορό" μπαίνουν και τα βαριά χαρτιά της διοργάνωσης, η Αργεντινή και η Γαλλία, το δεύτερο και το τρίτο φαβορί, αντίστοιχα για την κατάκτηση του τροπαίου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Η Αργεντινή κάνει πρεμιέρα με τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του τρίτου ομίλου, τη Σαουδική Αραβία.
Η παρέα του Μέσι έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με μια εμφατική νίκη, παίρνοντας και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ο άσος μετά βίας φθάνει το 1.18. Για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα τον συνδυάσουμε με όβερ 2,5.
Στον όμιλο με την Αργεντινή και τη Σ. Αραβία, βρίσκονται ακόμα το Μεξικό και η Πολωνία. Δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση και το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι είναι κομβικό. Οποια κερδίσει θα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για πρόκριση στα νοκ - άουτ. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες.
Πρεμιέρα κάνει σήμερα και ο τέταρτος όμιλος που αποτελείται από τις Γαλλία, Δανία, Αυστραλία και Τυνησία. Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία και η Δανία την Τυνησία. Γάλλοι και Δανοί είναι τα μεγάλα φαβορί για να συνεχίσουν στα νοκ - άουτ και δύσκολα θα τους προβληματίσουν η Τυνησία και ειδικά η Αυστραλία. Ποντάρουμε στον άσο της Δανίας και στον άσο από ημίχρονο της Γαλλίας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αργεντινή - Σ. Αραβία 1 και όβερ 2,5 1.65
Δανία - Τυνησία 1 1.50
Μεξικό - Πολωνία G.G. 1.95
Γαλλία - Αυστραλία 1 ημίχρονο - 1 τελικό 1.83