Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2022 10:11

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον
 
Καλημέρα σας. Με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και την Κροατία ξεκινά σήμερα στις 12 το μεσημέρι η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Στις 3 μ.μ. θα παίξουν η Γερμανία με την Ιαπωνία. Στις 6 μ.μ η Ισπανία με την Κόστα Ρίκα και στις 9 μ.μ. το Βέλγιο με το Καναδά.
Τέσσερις αναμετρήσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής σε 5ο και 6ο όμιλο. Στον 5ο όμιλο βρίσκονται Γερμανία, Ισπανία, Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα και στον 6ο το Βέλγιο, ο Καναδάς, το Μαρόκο και η Κροατία σε ένα ισορροπημένο γκρουπ,  σε σχέση με το 5ο, όπου ξεχωρίζουν Ισπανία και Γερμανία.
Τα "πάντσερ" θέλουν να δείξουν ότι η αποτυχία στο προηγούμενο Μουντιάλ (αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων) ήταν μια κακή παρένθεση. Ο μεγάλος στόχος βέβαια είναι το Euro 2024 που θα γίνει στη χώρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήγαν αδιάφοροι στο Κατάρ. 
Η Ιαπωνία προσφέρεται για ένα καλό ξεκίνημα. Περιμένουμε το ματς να... ανοίξει και θα συνδυάσουμε τη νίκη της Γερμανίας με όβερ 2,5. 
Αντίθετα το Ισπανία - Κόστα Ρίκα,  κινείται στα όρια του όβερ, μιας και δύσκολα .η Κόστα Ρίκα, που δίνει έμφαση στην άμυνα, θα βρει δίχτυα, ενώ η Ισπανία μπορεί να κατεβάσει ταχύτητα, αν "καθαρίσει" το ματς, με δεδομένο ότι ακολουθεί η Γερμανία. Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ.
Το Βέλγιο είναι το φαβορί για την πρωτιά στον 6ο όμιλο, αλλά χωρίς τον Λουκάκου και με κενά στα μετόπισθεν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Καναδάς θα μπει στο γήπεδο με άγνοια κινδύνου και με τους ταχύτατους επιθετικούς που διαθέτει (Ντέιβιντ, Ντέιβις),μπορεί να σκοράρει, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.  Το γκολ - γκολ και όβερ 2,5 πληρώνει 2,22.
Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, Μαρόκο και Κροατία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Το ματς όμως έχει... πολύ 1-1, αφού καμία από τις δύο δεν θέλει να ηττηθεί στην πρεμιέρα. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το αμφίσκορο. 
 
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μαρόκο - Κροατία G.G. 2.00
Γερμανία - Ιαπωνία 1 και όβερ 2,5 2.07
Ισπανία - Κόστα Ρίκα 2-3 γκολ 1.98
Βέλγιο - Καναδάς G.G. και όβερ 2,5 2.22