Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2022 10:07

Στο… Πι και Φι: Με την πλάτη στον τοίχο Αργεντινή και Γερμανία

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Με την πλάτη στον τοίχο Αργεντινή και Γερμανία

Καλημέρα σας. Η δεύτερη αγωνιστική σε τρίτο, τέταρτο, πέμπτο και έκτο όμιλο, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Στον τρίτο όμιλο, η Αργεντινή ηττήθηκε στην πρεμιέρα και μάλιστα με ανατροπή από τη Σαουδική Αραβία σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Μουντιάλ.
Η παρέα του Μέσι βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, γιατί αν δεν κερδίσει σήμερα το Μεξικό, κινδυνεύει να γυρίσει… σπίτι της. Το Μεξικό πήρε βαθμό με την Πολωνία και θα παίξει με σαφώς λιγότερο άγχος, έχοντας και το ματς με τη Σ. Αραβία. Πιστεύουμε όμως, ότι η Αργεντινή θα βγάλει αντίδραση, εγωισμό και θα φανερώσει στο χορτάρι την ποιότητα της. Ο άσος σε συνδυασμό με όβερ 2,5 στο 2.45.
Στο έτερο ματς του ομίλου, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. Η Πολωνία είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, αν θέλει να προκριθεί, αλλά η Σ. Αραβία έχει άγνοια κινδύνου. Αν παίξει πάντως τόσο ψηλά άμυνα, όπως με την Αργεντινή, δύσκολα θα δεχτεί μόνο ένα γκολ.
Στον 4ο όμιλο, η Γαλλία με τη νίκη επί της Αυστραλίας και την ισοπαλία στο Δανία – Τυνησία πήρε κεφάλι.
Η Δανία πάντως κέρδισε δύο φορές τους Παγκόσμιους πρωταθλητές στο Nations League και δύσκολα θα εμφανιστεί χειρότερη από ότι στην πρεμιέρα με τους Τυνήσιους. Ο Εμπαπέ βρίσκεται σε φόρμα, αλλά πίσω η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Την Κυριακή το μεγάλο ματς της ημέρας, δεν είναι άλλο από το Ισπανία – Γερμανία. Ενας πρόωρος τελικός για τους Γερμανούς, που έχασαν με ανατροπή από την Ιαπωνία, την ώρα που οι Ισπανοί έβαζαν 7 γκολ στην Κόστα Ρίκα. Αν τα “πάντσερ” ηττηθούν και αύριο, τότε θα βιώσουν όπως και το 2018 στη Ρωσία, τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων. Η Ισπανία έχει ψυχολογία και έδειξε ότι έχει το γκολ. Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία, οπότε αναμένεται μεγάλη μάχη, με γκολ και στις δύο εστίες.
Στον 6ο όμιλο, το Βέλγιο κέρδισε τον Καναδά, αλλά προβλημάτισε με τη εμφάνισή του, γλιτώνοντας σε πέναλτι και σε αρκετές ακόμα φάσεις. Η άμυνα των Βέλγων δείχνει αργή και το Μαρόκο έχει τους επιθετικούς να το εκμεταλλευτεί. Δύσκολα όμως θα κρατήσει και αυτό το μηδέν.
Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται και η Κροατία με τον Καναδά. Η δευτεραθλήτρια κόσμου μετά την ισοπαλία με το Μαρόκο θέλει τη νίκη ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους “16”. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπερέχει σε εμπειρία έναντι του Καναδά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Πολωνία – Σαουδική Αραβία όβερ 2,5 2.10
Γαλλία – Δανία όβερ 2,5 2.10
Αργεντινή – Μεξικό 1 και όβερ 2,5 2.45

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βέλγιο – Μαρόκο G.G. 1.83
Κροατία – Καναδάς 1 2.12
Ισπανία – Γερμανία όβερ 2,5 1.70

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ