Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 11:30

Στο... Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Η 3η και τελευταία αγωνιστική διεξάγεται σήμερα για τον 5ο και 6ο όμιλο στο Μουντιάλ του Κατάρ και το βράδυ θα γνωρίζουμε τέσσερις ακόμα ομάδες που συνεχίζουν στα νοκ - άουτ.

Η δράση ξεκινά στις 5 το απόγευμα με το Κροατία - Βέλγιο και Καναδάς - Μαρόκο για τον 6ο όμιλο.
Κροατία, Μαρόκο και Βέλγιο διεκδικούν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης. Ο Καναδάς με δύο ήττες στα πρώτα ματς έχει αποκλειστεί. Κροατία και Μαρόκο (από 4 βαθμούς) κρατούν την τύχη στα χέρια τους έναντι του Βελγίου (3 βαθμοί). Το Μαρόκο και με ισοπαλία κόντρα στον Καναδά θα είναι στους "16".
Οι τυπικά γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητες. Δεν το έκαναν ούτε με Βέλγιο, ούτε με Κροατία, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ενα γκολ μπορεί να το πετύχουν, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν κόντρα σε μια ομάδα που "καίγεται".
Κροατία και Βέλγιο έφθασαν στα ημιτελικά στο Μουντιάλ του 2018, αλλά σήμερα μία από τις δύο θα αποκλειστεί. Σε χειρότερη θέση βρίσκονται οι "κόκκινοι διάβολοι" που έχουν και εσωτερική γκρίνια. Η εικόνα του Βελγίου δεν πείθει, με τραυματία τον Λουκάκου και πολλά αμυντικά κενά.
Η Κροατία έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο με τον Καναδά, αλλά σε ένα τέτοιο ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το Βέλγιο ξέρει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία και ίσως μεταμορφωθεί. Πάμε με το όβερ 2,5.
Τα δύο παιχνίδια του 5ου ομίλου θα ξεκινήσουν στις 9 το βράδυ. Η Ισπανία έχει 4 βαθμούς, Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα από τρεις βαθμούς, ενώ η Γερμανία έχει 1 βαθμό.
Τα "πάντσερ" μπορούν ωστόσο να πάρουν την πρόκριση, εφόσον κερδίσουν απόψε την Κόστα Ρίκα και η Ισπανία κάνει το καθήκον της με την Ιαπωνία.
Διαφορετικά θα χρειαστεί να νικήσει με αρκετά γκολ για να καλύψει τη διαφορά τερμάτων. Πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει και θα επιλέξουμε το 2 και όβερ 3,5.
Η Ισπανία με ένα βαθμό είναι στους "16", αλλά θα μπει για να "καθαρίσει" το ματς. Η Ιαπωνία μετά το θρίαμβο με τη Γερμανία, κατάφερε να να μην νικήσει την Κόστα Ρίκα και δύσκολα θα "κόψει" βαθμούς και από δεύτερο μεγαθήριο.
Το ματς μπορεί να ανοίξει και η Ισπανία να πετύχει μια εμφατική νίκη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Κροατία - Βέλγιο όβερ 2,5 2.02
Καναδάς - Μαρόκο G.G. 1.85
Ιαπωνία - Ισπανία 2 και όβερ 2,5 2.00
Κόστα Ρίκα - Γερμανία 2 και όβερ 3,5 1.80