Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 10:27

Στο… Πι και Φι: Τα τελευταία εισιτήρια για τους “16”

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Πέφτει σήμερα η “αυλαία” στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική σε 7ο και 8ο όμιλο.

Η Βραζιλία στο 7ο και η Πορτογαλία στο 8ο γκρουπ, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και σήμερα θα κριθούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη φάση των “16”.
Στις 5 μ.μ. θα παίξουν Γκάνα – Ουρουγουάη, Ν. Κορέα – Πορτογαλία και στις 9 μ.μ. Καμερούν – Βραζιλία και Σερβία – Ελβετία. Η Πορτογαλία έχει 6 βαθμούς, η Γκάνα 3 και από έναν Νότια Κορέα και Ουρουγουάη. Η τελευταία δεν έχει ακόμα σκοράρει και χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Γκάνα, που πέτυχε 2 γκολ στην ήττα από τους Πορτογάλους και τρία στη νίκη επί της Νότιας Κορέας.
Από την άλλη έχει δεχτεί και πέντε γκολ, κάτι που δείχνει τα κενά στην άμυνα. Καβάνι, Σουάρες, Νούνιες είναι επιθετικοί παγκόσμιας κλάσης και οφείλουν να κάνουν ένα μεγάλο παιχνίδι για να μην αποκλειστεί άδοξα η Ουρουγουάη.
Η Γκάνα έχει επίσης ποιοτικούς φορ (Αγιού, Κουντούς, Ουίλιαμς) και πιστεύουμε ότι θα δούμε ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές.
Το όβερ 2,5 θα είναι η επιλογή και στο Ν. Κορέα – Πορτογαλία. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχει περάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Θέλει το “3 στα 3” για να πάει με ψυχολογία στα νοκ – άουτ.
Η Ν. Κορέα δεν έχει άλλη επιλογή, από το να επιτεθεί για να κερδίσει και αυτό θα της στοιχίσει στα μετόπισθεν.
Στο 8ο γκρουπ, πρώτη είναι η Βραζιλία με 6 βαθμούς, δεύτερη η Ελβετία με 3 βαθμούς, ενώ Καμερούν και Σερβία έχουν από 1 βαθμό.
Το Καμερούν έχει το πιο δύσκολο έργο, αφού θα παίξει με το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Βραζιλία. Θα ποντάρουμε στο να δεχτούν το πρώτο γκολ οι Βραζιλιάνοι. Το ότι θα σκοράρουν εξυπακούεται.
Το Σερβία – Ελβετία είναι τελικός για τη δεύτερη θέση. Η Ελβετία περνά και με ισοπαλία. Οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη, αλλά όταν δέχονται 3 γκολ από το Καμερούν (3-3 από 1-3) δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε.
Αντί για σημείο επιλέγουμε το αμφίσκορο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Γκάνα – Ουρουγουάη όβερ 2,5 2.02
Ν. Κορέα – Πορτογαλία όβερ 2,5 1,87
Καμερούν – Βραζιλία G.G. 1.95
Σερβία – Ελβετία G.G. 1.80