Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 13:14

Στο... Πι και Φι: Τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Τα δίνουν όλα για την πρόκριση

 

Καλημέρα σας. Η ευχάριστη έκπληξη στο Μουντιάλ του Κατάρ και η φιναλίστ του 2018 στη Ρωσία, θα αναμετρηθούν σήμερα (5 μ.μ.) με έπαθλο μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο λόγος για την Ιαπωνία και την Κροατία. Η Ιαπωνία βγήκε πρώτη σε όμιλο με Γερμανία, και Ισπανία, τις οποίες κέρδισε με ανατροπή!
Η Κροατία τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από το Μαρόκο και αφήνοντας εκτός το Βέλγιο που ήταν στους "4" του προηγούμενου Μουντιάλ.
Ιαπωνία και Κροατία θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Οι Κροάτες υπερέχουν σε εμπειρία, αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει τους Ιάπωνες με όσα έχουν πετύχει αυτές τις μέρες;
Είναι δεδομένο ότι θα μπουν χωρίς φόβο και με ψυχολογία στο γήπεδο. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Το βραδινό (9 μ.μ.) νοκ - άουτ ματς ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Νότια Κορέα έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Βραζιλιάνοι έχουν βάλει πλώρη για την κατάκτηση του τροπαίου και θα είναι τεράστια έκπληξη να μείνουν εκτός από τους Νοτιοκορεάτες. Η ομάδα του Σον, ωστόσο, έδειξε και με την Πορτογαλία, αλλά και με τη Γκάνα (παρά την ήττα) ότι δεν παρατάει κανένα ματς. Θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες και αυτό μπορεί να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς και να δούμε επιτέλους το πρώτο όβερ των Βραζιλιάνων στη διοργάνωση.
Το συνδυαστικό στοίχημα (άσος και όβερ 2,5) ανεβάζει την απόδοση στο 1.95

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ιαπωνία - Κροατία G.G. 2.02
Βραζιλία - Ν. Κορέα 1 και όβερ 2,5 1.95