Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 15:35

Betarades.gr: Νίκη για Λάτσιο, κρατάει η Χετάφε

Γράφτηκε από τον

Τελευταία μέρα των εμβόλιμων αγωνιστικών και των αγώνων κυπέλλων στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το ενδιαφέρον πέφτει για ακόμα μία φορά σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία αλλά και στα 3 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος που ρίχνουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ομίλων με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

 

Νίκη για Λάτσιο στο «Ολίμπικο»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό παιχνίδι της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Λάτσιο κόντρα στην Ουντινέζε σε απόδοση 1.96. Η Λάτσιο έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Η ομάδα του Πιόλι έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Τέλος η Λάτσιο παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά την εύκολη νίκη της με 3-0 επί της νεοφώτιστης Τσεζένα στη Ρώμη η Λάτσιο υπέστη τη δεύτερη ήττα της από την Τζένοα. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε να σπάσει την κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στη Γένοβα, γνωρίζοντας την ήττα από την Τζένοα τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ χάρη στο γκολ του Πινίγια με κοντινή κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λάτσιο αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 85’ καθώς ο Ντε Βριλ είχε αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. [Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη «μπιανκοσελέστι», που θα τον κρατήσει στο «Ολίμπικο» μέχρι το καλοκαίρι του 2019, έβαλε ο Αντόνιο Καντρέβα. «Ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί τήρησε τον λόγο του παρά τις πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν. Ακουγόταν ότι είχα αγοράσει σπίτι σε όλες τις πόλεις. Αυτή την ανανέωση ήθελα να την γιορτάσω με μια νίκη στην Γένοβα, ελπίζουμε, όμως, να ανακάμψουμε ήδη αυτή την Πέμπτη απέναντι στην Ουντινέζε», τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων το καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε. Στα αρνητικά για τον Στέφανο Πιόλι συγκαταλέγεται το γεγονός πως ο τραυματισμός που υπέστη ο Σαντιάγκο Τζεντινέλι θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες!

 

Κρατάει η Χετάφε στη Βαρκελώνη

Συνεχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Ισπανία και τον αγώνα Εσπανιόλα – Χετάφε όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.25. Η Χετάφε, από την πλευρά της, έχει επηρεαστεί εμφανώς από την «υπόθεση Πέδρο Λεόν», με την απουσία του ικανού εξτρέμ να είναι πολύ σημαντική στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Οι Μαδριλένοι έχουν ως μοναδική επιτυχία το νικηφόρο 1-0 επί της Αλμερίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ενώ ηττήθηκαν από τις Θέλτα (3-1 εκτός), Σεβίλλη (2-0 εκτός) και Βαλένθια (0-3 εντός). Ο προπονητής, Κοσμίν Κόντρα, έχει επίσης να αντιμετωπίσει και ένα πλήθος αγωνιστικών προβλημάτων. Είσοδος στην αποστολή για τον Εντού Παγιά, ενώ κανονικά διαθέσιμος είναι και ο νεοφερμένος μέσος Καρίμ Γιοντά. Επίσης, επιστρέφει στη δράση σήμερα ο μέσος Μίτσελ, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Βαλένθια, όντας δανεικός από τις «νυχτερίδες». Ο επιθετικός Μπαμπά Ντιαβαρά τόνισε ικανοποιημένος για το ντεμπούτο του στο ματς με τη Βαλένθια, παρά το γεγονός ότι αυτό δε συνδυάστηκε με νίκη.

 

Σκοράρει εύκολα η Βιλερμπάν

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ όπου από το παιχνίδι για τα προκριματικά της Euroleague μεταξύ Βιλερμπάν και Στρασβούργο επιλέγουμε το Over 75 πόντοι της Βιλερμπάν σε απόδοση 1.93. Γαλλικός εμφύλιος στον έναν ημιτελικό του προκριματικού γύρου στην Οστάνδη. Βιλερμπάν και Στρασβούργο θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος και ενδέχεται αυτό να είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μεταξύ τους για όλη τη σεζόν. Στην έναρξη της σεζόν το Στρασβούργο δείχνει πιο πλήρης ομάδα όμως η Βιλερμπάν ήταν πολύ καλά στημένη απέναντι στην Οστάνδη και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι και το μικρό πλεονέκτημα 2.5 πόντων που προσφέρεται στην Βιλερμπάν είναι φυσιολογικό. Ο νικητής μπορεί να προκύψει και από τις δύο πλευρές οπότε απέχουμε από το συγκεκριμένο στοίχημα.

Επιλογή προκύπτει από το σύνολο πόντων της Βιλερμπάν. Η Βιλερμπάν έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στην επιθετική λειτουργία μέχρι σήμερα στο ένα επίσημο παιχνίδι και στα φιλικά. Κατά σειρά σκόραρε 86, 80, 80 και 82 με αντιπάλους τις Οστάνδη, Παρτιζάν, Μπαρτσελόνα και Σαλόν Σαονέ. Η αμυντική λειτουργία του Στρασβούργου ήταν σπουδαία απέναντι στην ΒΕΦ Ρίγα όμως είχε να αντιμετωπίσει στην πλειοψηφία άπειρους αθλητές από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ανέτοιμους. Στα φιλικά δέχθηκε 87 από Ερυθρό Αστέρα, 73 από Παναθηναϊκό, 78 από Μπάγερν Μονάχου. Σε ένα ματς ντέρμπι όπως το σημερινό ίσως δούμε μεγάλο σκορ. Η Βιλερμπάν δείχνει άνετη επιθετικά και το Over 75 πόντων της έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Επιλογή λοιπόν το Over 75 πόντοι της Βιλερμπάν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, ενημερωθείτε για όλα τα νέα από την Αγγλία στο premierleague.gr και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.