Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2023 10:22

Στο… Πι και Φι: Εμπιστοσύνη στην έδρα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι σε ένα παιχνίδι, όπου κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Η Σίτι προσφέρεται ως φαβορί, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι μετά την Αρσεναλ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία (5 νίκες, 1 ήττα στα τελευταία 6 ματς) και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Νιούκαστλ. Η Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο -5 από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Περιμένουμε ωραίο ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές.
Στην Ισπανία, η Οσασούνα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Μαγιόρκα που χρωστά την παραμονή της στη νίκη της πέρυσι σε αυτό το γήπεδο την τελευταία αγωνιστική. Τελευταίο διπλό πριν το περσινό, ήταν το 2009 και φέτος η Οσασούνα δεν είναι… αδιάφορη. Στη Γαλλία η Λυών έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο προτελευταίο Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Στην Ιταλία περιμένουμε από την Αταλάντα να ξεσπάσει κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Σαλερνιτάνα. Η Αταλάντα έδειξε με το διπλό στη Μπολόνια, ότι επέστρεψε καλά και τέτοια ματς στην έδρα της ξέρει να τα κερδίζει. Στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ με τη ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό που δέχτηκε τέσσερα γκολ στο Αγρίνιο από τον ΟΦΗ. Η Ενωση έχει το απόλυτο στην Opap Arena και αναμένεται να μπει με το… πόδι στο γκάζι και να καθαρίσει από το ημίχρονο τη νίκη.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αρη, με τον οποίο θα αναμετρηθεί και στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από τρεις σερί άνετες νίκες και θέλουν να συμπληρώσουν καρέ επιτυχιών.
Ο Αρης δεν είναι Αστέρας ή Ιωνικός, αλλά δύσκολα θα φύγει με βαθμούς από το Φάληρο. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν συνήθως γκολ και ποντάρουμε στη νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με όβερ 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι όβερ 2,5 1.70
Οσασούνα – Μαγιόρκα 1 2.05
Λυών – Στρασβούργο 1 1.60

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1 ημίχρονο – 1 τελικό 1.60
Αταλάντα – Σαλερνιτάνα 1 και όβερ 2,5 1,90
Ολυμπιακός – Αρης 1 και όβερ 2,5 2.22