Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2023 13:50

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη στα Masters η Μιχαλοπούλου, 7η η Μπλουγουρά

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη στα Masters η Μιχαλοπούλου, 7η η Μπλουγουρά

Με τη Βάσια Μιχαλοπούλου και την Λήδα Μπλουγουρά, εκπροσωπήθηκε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο τουρνουά τένις Masters της ΣΤ΄ Ένωσης Πελοποννήσου, αγοριών- κοριτσιών για τις κατηγορίες κάτω των 12, 14 και 16 ετών, που έγινε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Ρίου στην Πάτρα.

Στους εν λόγω αγώνες δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι πρώτοι οχτώ αθλητές της κατάταξης της Πελοποννήσου, σύμφωνα με την βαθμολογία που διαμορφώθηκε το 2022.
Οι δύο αθλήτριες του ΟΑΚ έλαβαν μέρος στην κατηγορία κάτω των 16 ετών και τα πήγαν περίφημα.
Συγκεκριμένα, η Βάσια Μιχαλοπούλου ολοκλήρωσε την εξαιρετική της περσινή πορεία, κατακτώντας την 1η θέση και απέδειξε ότι είναι η καλύτερη αθλήτρια στην Πελοπόννησο στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16. Στους αγώνες του ομίλου, η Μιχαλοπούλου κέρδισε και τους τρεις αγώνες και στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Γρίβα Ανδριανής (Α.Ο.Α.Πατρών) 6-1, 6-1. Η Λήδα Μπλουγουρά στη φάση των ομίλων ηττήθηκε και στους τρεις αγώνες της, αλλά στον αγώνα κατάταξης 7-8 , πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα και νίκησε την Νικολακοπούλου (Χρυσός Ο.Α.) 6-2, 6-0 καταλαμβάνοντας την 7η θέση.