Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2023 10:45

Στο… Πι και Φι: Περνά από τη Νίκαια η ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ελλάδα και Ιταλία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει μετά τη χειμερινή διακοπή και ένα ματς που υπόσχεται γκολ, είναι αυτό ανάμεσα στην Ουνιόν και τη Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι διατηρούν το αήττητο στο Βερολίνο (5 νίκες, 2 ισοπαλίες), αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν το εύκολο γκολ και δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Εβερτον στο ντέρμπι των ουραγών, όπου οι προπονητές Μόγες και Λάμπαρντ παίζουν τη… θέση τους, καθώς όποιος χάσει δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο. Η Γουέστ Χαμ είναι καλύτερη ομάδα και λόγω έδρας θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.
Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ είναι ισχυρή στο γήπεδό της και η 11η της βαθμολογίας Χιρόνα μετρά μόνο ένα διπλό σε οχτώ φετινά εκτός έδρας ματς. Το “κίτρινο υποβρύχιο” διεκδικεί εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ και τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει.
Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το διπλό της Μπέτις στην έδρα της Εσπανιόλ. Η τελευταία έχει κερδίσει μόνο μια φορά ενώπιον του κοινού της και η Μπέτις, ισοβαθμεί με Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, στην 4η θέση.
Στην Ελλάδα η ΑΕΚ βαδίζει από νίκη σε νίκη τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Στη Σούπερ Λίγκα, βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που δίνει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η Ενωση νωρίτερα θα φιλοξενηθεί στη Νίκα από τον ουραγό Ιωνικό και θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν διευρύνει το σερί νικών. Η διαφορά δυναμικότητας έχει ως συνέπεια το διπλό να έχει κατρακυλήσει στο 1,22. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα συνδυάσουμε τη νίκη της Ενωσης με όβερ 2,5.
Τέλος στην Ιταλία, η ανεβασμένη Ρόμα μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα θέλει να κερδίσει εκτός έδρας την άνετη βαθμολογικά Σπέτσια ώστε να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Ουνιόν Β. - Χοφενχάιμ όβερ 2,5 1,95
Γουέστ Χαμ – Εβερτον 1 1.80
Εσπανιόλ – Μπέτις 2 2.72

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ιωνικός – ΑΕΚ 2 και όβερ 2,5 1.83
Βιγιαρεάλ – Χιρόνα 1 1.75
Σπέτσια – Ρόμα 2 1.82