Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2023 10:05

Στο… Πι και Φι: Ισπανικά διπλά και η δύναμη της Νέας Φιλαδέλφειας

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Ισπανικά διπλά και η δύναμη της Νέας Φιλαδέλφειας

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς στη Βρέμη εκεί όπου η Βέρντερ θα υποδεχτεί την Βόλφσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο διαδοχικές ήττες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι δύο τρίποντα με τέρματα 11-0! Φόρμα και ψυχολογία δείχνουν διπλό, αλλά η Βέρντερ ίσως βγάλει αντίδραση και αντί για σημείο, θα επιλέξουμε τα πολλά τέρματα. Στην Ισπανία η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Χιρόνα και αν είναι σοβαρή θα κερδίσει εύκολα. Το διπλό σε συνδυασμό με όβερ 1,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1,85. Από την Ισπανία κρατάμε και το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Οσασούνα. Η ομάδα του Σιμεόνε βρίσκει τον τρόπο να περνά από αυτό το γήπεδο τα τελευταία χρόνια (0-3, 0-5, 1-3, 0-3) έχοντας να ηττηθεί από το 2014. Επιπλέον εκτός έδρας μετρά πέντε διπλά φέτος και η απόδοση του 2,18 δεν περνά απαρατήρητη.
Στην Ιταλία η πρωτοπόρος Νάπολι φιλοξενεί τη Ρόμα, που μοιράζεται με Λάτσιο και Ιντερ την τρίτη θέση. Η Νάπολι έχει παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία σε εννέα παιχνίδια στο γήπεδό της και δύσκολα την κοντράρει κάποιος. Μπορούμε όμως να ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού η Νάπολι παίζει ανοιχτά και δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Το ίδιο ισχύει και για την Αταλάντα που θα αναμετρηθεί με την Σαμπντόρια, η οποία δίνει μάχη για την παραμονή και θα ψάξει το γκολ. Στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και με νίκη την Κυριακή απέναντι στον Αρη θα ανέβει στην κορυφή, αφού οι “πράσινοι” αγωνίζονται την Δευτέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η Ενωση μετρά μόνο νίκες στο νέο της γήπεδο και ο Αρης, πέρα από την κούραση από τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, έχει και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Τα παιχνίδια της ΑΕΚ δύσκολα μένουν στο ένα γκολ και θα ποντάρουμε το συνδυαστικό στοίχημα 1 και όβερ 1,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ όβερ 2,5 1.72
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 2 και όβερ 1,5 1.85
Αταλάντα – Σαμπντόρια G.G. 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΑΕΚ – Αρης 1 και όβερ 1,5 1.85
Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 2,18
Νάπολι – Ρόμα G.G. 1.88