Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2023 10:20

Στο… Πι και Φι: Ξύπνησε η Μπάγερν, γκολ στην Τούμπα

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Ξύπνησε η Μπάγερν, γκολ στην Τούμπα

Καλημέρα σας. Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Λειψία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς, αλλά η Κολωνία στην έδρα της δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί γκολ (2-2) και βαθμούς, ενώ και τα προηγούμενα χρόνια τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν αρκετά γκολ (1-2, 2-4, 2-1, 1-1). Περιμένουμε να συνεχιστεί η παράδοση.
Η προϊστορία μας ωθεί στο διπλό. στο Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας, μετρά 3 ισοπαλίες μετά τη χειμερινή διακοπή με συνέπεια να την έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής Ουνιόν και Λειψία, ενώ όνειρα τίτλου κάνουν και Ντόρτμουντ, Φράιμπουργκ.
Η Μπάγερν, ωστόσο, μεσοβδόμαδα έδειξε ότι ξύπνησε κερδίζοντας με 4-0 εκτός έδρας τη Μάιντς σε νοκ – άουτ ματς για το κύπελλο και περιμένουμε ανάλογο ξέσπασμα και στο πρωτάθλημα. Το διπλό με όβερ 2,5 των πρωτοπόρων ανεβάζει την απόδοση στο 2.00.
Μία ακόμα μεγάλη ομάδα που οφείλει να αντιδράσει είναι η Λίβερπουλ, που φιλοξενείται από τη Γουλβς.
Οι γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή και θα τα δώσουν όλα, αλλά αν εμφανιστεί η κανονική Λίβερπουλ θα πάρει το τρίποντο, όπως κάνει σε αυτό το γήπεδο από το 2019.
Στην Ιταλία ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ιντερ και τη Μίλαν. Η Ιντερ στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς για το Σούπερ Καπ έδειξε την ανωτερότητά της και στην κατάσταση που βρίσκεται η Μίλαν, θα είναι αποτυχία αν δεν πάρει εκ νέου τη νίκη με την οποία θα διατηρηθεί στη δεύτερη θέση.
Μεγάλο ντέρμπι έχουμε όμως την Κυριακή και στη Σούπερ Λίγκα. ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού στην Τούμπα, σε ένα ματς, όπου ο χαμένος χάνεται, καθώς θα απομακρυνθεί αισθητά από την κορυφή.
Πιστεύουμε ότι παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, θα δούμε παιχνίδι με αρκετά γκολ και το όβερ 2,5 στο 2,42 είναι πρόκληση με δεδομένες και τις αμυντικές αδυναμίες των δύο ομάδων και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού.
Παιχνίδι που υπόσχεται γκολ βάση προϊστορίας, αλλά και της επιθετικής φιλοσοφίας των δύο ομάδων είναι και το Μπέτις – Θέλτα στην Ισπανία, με την πρώτη να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη Θέλτα την παραμονή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Κολωνία – Λειψία όβερ 2,5 1.75
Γουλβς – Λίβερπουλ 2 1.90
Μπέτις – Θέλτα G.G. 2.07

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2 και όβερ 2,5 2.00
Ιντερ – Μίλαν 1 1.98
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός όβερ 2,5 2,42