Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 10:40

Στο… Πι και Φι: Σε φόρμα η Ντόρτμουντ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Σε φόρμα η Ντόρτμουντ

Καλημέρα σας. Από τη Βρέμη θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Βέρντερ με τη Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι μετά από 19 αγωνιστικές δεν έχουν πρόβλημα παραμονής, αλλά δύσκολα θα διεκδικήσουν και κάτι παραπάνω. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι απέχουν μια νίκη από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και είναι άλλη ομάδα μετά την διακοπή. Η Ντόρτμουντ μετρά μόνο νίκες (5) μέσα στο 2023 και η φόρμα μας ωθεί στο διπλό.
Η Βέρντερ έχει άλλωστε να την κερδίσει στη Βρέμη από το 2015. Στον πρώτο γύρο έκανε την έκπληξη στην έδρα της Ντόρτμουντ (3-2 από 2-0), αλλά δύσκολα θα την πατήσει ξανά η ομάδα του Τέρζιτς.
Στην Ιταλία η Ρόμα χωρίς να εντυπωσιάζει παίρνει τις νίκες και έχει βρεθεί αθόρυβα στην τρίτη θέση. Η Λέτσε δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο έχει την εμπειρία για να ξεπερνά τέτοια εμπόδια. Αν κρατήσει το μηδέν, που το κάνει συχνά, ένα γκολ ίσως αποδειχθεί αρκετό. Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Γιουβέντους κόντρα στη Φιορεντίνα. Η Γιούβε έδειξε αντίδραση μετά την αφαίρεση βαθμών, απέναντι στη Σαλερνιτάνα και ενώπιον του κοινού της περιμένουμε να δώσει συνέχεια στις νίκες, που είναι απαραίτητες για να βρεθεί στις θέσεις της Ευρώπης.
Στην Ισπανία η Σεβίλλη “καίγεται” για το τρίποντο με αντίπαλο την άνετη βαθμολογική Μαγιόρκα. Κίνητρο, έδρα και προϊστορία δείχνουν άσο.
Στη Γαλλία Τουλούζ και Ρεν είναι από τις ομάδες που προσφέρουν γκολ και θέαμα στα παιχνίδια τους και δεν νομίζω ότι το μεταξύ τους ματς θα αποτελέσει εξαίρεση. Στον πρώτο γύρο η Ρεν επικράτησε με 2-1.
Στην Αγγλία Λιντς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζουν και πάλι μετά το μεσοβδόμαδο εξ αναβολής όπου η Λιντς λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη (2-2 από 0-2). Η Μάντσεστερ θα μπει υποψιασμένη στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα τρίποντα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 2 1.80
Λέτσε – Ρόμα 2 1.98
Σεβίλλη – Μαγιόρκα 1 1.98

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Τουλούζ – Ρεν όβερ 2,5 1.78
Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 1.91
Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1 1.85