Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 10:14

Στο… Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι η Αρσεναλ και έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή την Μάντσεστερ Σίτι, που μετρά πάντως ένα ματς περισσότερο.

Οπως και να ‘χει, η Αρσεναλ απώλεσε το μεγάλο προβάδισμα και θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Αστον Βίλα, που έχει στον πάγκο τον Εμερι, ο οποίος δεν αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αρσεναλ.
Η πρωτοπόρος θα ψάξει αντίδραση, αλλά η Βίλα ενώπιον του κοινού της είναι δυνατή και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Αξίζει το ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ιδια επιλογή και στο Σοσιεδάδ – Θέλτα. Η πρώτη διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Θέλτα βρίσκεται κοντά στις τελευταίες θέσεις. Πρόκειται όμως για ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, όπως και οι γηπεδούχοι.
Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το διπλό της Ρεάλ στην Παμπλόνα με αντίπαλο την Οσασούνα. Η Ρεάλ δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αφού είναι 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Σύμμαχος και η παράδοση, μιας και έχει να ηττηθεί εκτός έδρας από το 2011.
Στη Γερμανία, η δεύτερη Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την ουραγό Σάλκε, αλλά το ματς κρύβει παγίδες, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν την Πέμπτη με τον Αγιαξ και το μυαλό τους βρίσκεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Σάλκε είναι 3 αγωνιστικές αήττητη και θα πάει στο Βερολίνο να κάνει την έκπληξη. Δύσκολα θα λήξει και τέταρτο σερί ματς της Σάλκε 0-0. Εχει αξία το αμφίσκορο. Η Λεβερκούζεν λίγη ώρα αργότερα θα ανταμώσει με τη Μάιντς, που είναι άνετη βαθμολογικά. Αντίθετα η Λεβερκούζεν πρέπει να χτίσει σερί νικών για να βρεθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις και στην έδρα της δεν επιτρέπονται απώλειες.
Κλείνουμε με το μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων στη Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα κρίσιμο ματς στη μάχη για τον τίτλο. Το μοιρασμένο σετ αποδόσεων δείχνει πόσο αμφίρροπο είναι το ματς. Η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. Αντί για σημείο θα ποντάρουμε στο όβερ 2,5, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη και έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αστον Βίλα – Αρσεναλ G.G. 1.83
Σοσιεδάδ – Θέλτα G.G. 2.15
Οσασούνα – Ρεάλ 2 1,82

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε G.G. 2,02
Λεβερκούζεν – Μάιντς 1 1,80
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όβερ 2,5 2.42