Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 15:09

Betarades.gr: 2+1 επιλογές από το κουπόνι της Δευτέρας

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr: 2+1 επιλογές από το κουπόνι της Δευτέρας

Μπαίνουμε σε μία εβδομάδα στην οποία κυριαρχούν τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του EURO 2016. Ως αποτέλεσμα, το κουπόνι της Δευτέρας μας προσφέρει ελάχιστα ματς, ιδιαίτερα σε σχέση με το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, προκύπτουν και πάλι κάποιες επιλογές οι οποίες θα μας κρατήσουν στοιχηματικά «ζεστούς».

 

Κερδίζει η Μπρεστ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά για στοίχημα από τη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Μπρεστ – Τουρ, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.92. Πικρή γεύση αφήνει στη Μπρεστ ο βαθμός που πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη μέχρι πρότινος ουραγό Σατορού. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, όσο και κάποιες καλές ευκαιρίες που έχασε για να σκοράρει και ήταν σίγουρα περισσότερες από αυτές της αντιπάλου της. Για μία ακόμα φορά βέβαια φάνηκε πόσο της λείπει από την ομάδα του Ντιπόντ το εύκολο γκολ, έχοντας βάλει άλλωστε μόλις έξι σε εννιά ματς πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή πάντως παραμένει με τη μακράν καλύτερη άμυνα της Ligue 2, έχοντας δεχτεί τρία τέρματα όλα κι όλα. Δεν τελειώνει, από την άλλη, ο κατήφορος της Τουρ, που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε την κατά τα άλλα δυνατή της έδρα, που αποτελεί και το πιο γερό της χαρτί, σε μία χρονιά που ήδη έχει φανεί ότι θα είναι πολύ δύσκολη. Σε πολύ ρηχά νερά απέναντι στη Σοσό, όμως έχει κάθε δίκαιο να διαμαρτύρεται, αφού της χρεώθηκε πέναλτι... εκτός περιοχής κι από εκεί δέχτηκε το μοιραίο γκολ. Η πέμπτη ήττα της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές ήταν άλλωστε αυτή κι ενώ εκτός έδρας έχει τη χειρότερη επίδοση φέτος στην κατηγορία, αφού δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε βαθμό στις τέσσερις εξόδους της!

 

Over στο «Αμμόχωστος»

Επόμενη πρόταση το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων Λεμεσού. Η θετική πορεία των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών επιτρέπει στη Νέα Σαλαμίνα να τρέφει προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό δύσκολο ματς κόντρα στον ευρωπαίο Απόλλωνα Λεμεσού. Η προσφυγική ομάδα έχει συλλέξει 8 βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, με τη μοναδική ήττα της να είναι η εντός έδρας της πρεμιέρας από την ΑΕΛ (0-2). Ακολούθησε ένα αήττητο σερί δύο νικών και δύο ισοπαλιών, με τα τρίποντα να επιτυγχάνονται επί των Οθέλλου Αθηαίνου (0-1) και του Εθνικού Άχνας (2-1). Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε η Νέα Σαλαμίνα και στο ισόπαλο 1-1 με την Ομόνοια της 3ης αγωνιστικής. Από την άλλη, η βαριά ήττα από τη Βιγιαρεάλ (4-0), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί ήδη... παρελθόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα επιχειρήσει σήμερα να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί σε επίπεδο πρωταθλήματος. Οι Λεμεσιανοί ξεπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ Λάρνακας (2-5), πετυχαίνοντας το «απόλυτο» στις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές, με τις νίκες επί των Ερμή (1-3), Αγίας Νάπας (1-0), ΑΕΛ (1-2) και Οθέλλου (4-0). Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς και να επιβεβαιωθεί το στοίχημα που προτείνουμε.

 

Φινάλε με μπάσκετ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και το παιχνίδι στη Γερμανία Γκέτινγκεν – Άρτλαντ, με την επιλογή μας να είναι το Over 160.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους αναμετρώνται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Άρτλαντ συνέτριψε την Τούμπινγκεν ενώ η Γκέτινγκεν συντρίφτηκε από την Άλμπα. Το γηπεδάκι 3.500 θέσεων της Γκέτινγκεν θα είναι γεμάτο για να γιορτάσει ο κόσμος της μικρής ομώνυμης πόλης την επιστροφή της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα. Η Άρτλαντ είναι πολύ σοβαρή ομάδα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τις αμυντικές αδυναμίες της Γκέτινγκεν που αποδείχθηκαν και στα φιλικά πριν τον αγώνα με την Άλμπα. Πριν τους 110 πόντους από την Άλμπα η Γκέτινγκεν είχε δεχθεί 95 από την Αμβέρσα (98-95), 89 από τη Μονς (97-89), 96 από την Βόννη (70-96) και 99 από την Μπάγερν (72-99). Η Γκέτινγκεν με τόσους Αμερικανούς στο παρκέ θα παίζει όλο τον χρόνο θελκτικό μπάσκετ αλλά πιθανότατα αναποτελεσματικό. Καθαρό φαβορί η Άρτλαντ και ικανή για διψήφια διαφορά. Επιλογή που βασίζεται σε όλα τα παραπάνω είναι το Over 160.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν εγγραφθείτε σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.