Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 16:47

Νίκη για Ναούτικο και Πόρτσμουθ

Γράφτηκε από τον

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε μέχρι την έναρξη της 2ης Αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016. Σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνες για το Λιγκ Τρόφι και την Κόνφερενς Αγγλίας, το Κύπελλο Ιρλανδίας, τη Β’ Σουηδίας και τη Β’ Βραζιλίας.

 

Νίκη για Ναούτικο κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Ναούτικο με αντίπαλο την Αμέρικα Μινέιρο σε απόδοση 2.15. Έκανε το «μπαμ» η Ναούτικο την περασμένη αγωνιστική, όπου επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αβαΐ. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση, ήρθε κόντρα σε μια ομάδα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, στοιχείο που δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία των γηπεδούχων. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τη Ναούτικο μετά το 3-1 επί της Παρανά και συνολικά ο 7ος πόντος στα τελευταία τρία ματς. Ως εκ τούτου, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -6 απ’ την τετράδα, εκεί όπου θέλουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο με νέο «τρίποντο» σήμερα. Εντός έδρας είναι σχετικά αποδοτικοί, κέρδισαν τα τελευταία 3/5 παιχνίδια.

Παίρνει τη νίκη - πρόκριση η Πόρτσμουθ

Κλείνουμε με το Λιγκ Τρόφι και το νοκ άουτ παιχνίδι ανάμεσα στην Πόρτσμουθ και τη Νορθάπτον από όπου κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.11. Δίκαιη η ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιορκ για τους «πόμπεϊς», που θα πρέπει να λένε και πάλι καλά βέβαια, αφού στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Κι αν σε οικονομικό επίπεδο, ήρθαν τα ευχάριστα πριν λίγες ημέρες ότι ο σύλλογος «καθάρισε» οριστικά, στα καθαρά αγωνιστικά συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της και δεύτερη χωρίς να σκοράρει, μένοντας άλλωστε «άσφαιρη» στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Λείπει πολύ το γκολ από το συγκρότημα του Όφορντ, τουλάχιστον όμως διατηρείται σε απόσταση βολής από την προνομιούχο εξάδα

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το EURO 2016.