Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2023 12:30

ΣΚΑΚΙ - NOK: Ξεκινά σήμερα το ανοιχτό ατομικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ - NOK: Ξεκινά σήμερα το ανοιχτό ατομικό πρωτάθλημα

 

Το 17ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα σκακιού Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2023 Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, την οποία ανέλαβε το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π και το Δήμο Καλαμάτας. Το πρωτάθλημα θα αναδείξει την πρωταθλήτρια και τον πρωταθλητή της Πελοποννήσου, οι οποίοι παίρνουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών το οποίο θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια και τον Πρωταθλητή Ελλάδος. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα του καφέ – μπαρ Seadide (Ναυαρίνου 205). Οι παίκτες θα αγωνιστούν σε δύο ομίλους ανάλογα με τη δυναμικότητά τους. Στον Α’ όμιλο θ’ αγωνιστούν σκακιστές με ELO μεγαλύτερο του 1200 και στον Β’ όμιλο έως 1200.
Μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις κατά την κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής.
Χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη 90 λεπτά και 30’’ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση.
Ο πρώτος γύρος και η τελετή έναρξης θα γίνουν σήμερα στις 5.45 το απόγευμα. Το Σάββατο στις 10 το πρωί θα γίνει ο δεύτερος γύρος και στις 6 το απόγευμα ο τρίτος γύρος. Την Κυριακή θα διεξαχθούν στις 9 το πρωί ο τέταρτος γύρος και στις 4 το απόγευμα ο 5ος γύρος. Η τελετή λήξης και η απονομή των επάθλων θα γίνουν στις 8 το βράδυ της Κυριακής.
Στους αγώνες, μπορούν να συμμετέχουν αθλητές που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας εν ενεργεία. αθλητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. δεν έχουν δικαίωμα πρόκρισης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΣΟ. Διευθύντρια αγώνων είναι η Έφορος του Τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα. Επικεφαλής διαιτήτρια η Μαρία Ρομπάκη και συνεργάτες διαιτητές οι Θοδωρής Τσεκούρας και Μιχάλης Τσιάλας.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ