Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 14:31

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από τέσσερα πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ισπανία, Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Ισπανία ο τίτλος έχει κριθεί εδώ και καιρό. Η Μπαρτσελόνα έχει καπαρώσει την πρώτη θέση και επιτρέπει ευκαιρίες στους αντίπαλούς της. Απόψε θα φιλοξενήσει την Μπέτις, που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει παίκτες για να σκοράρει. Σε τιμές διπλασιασμού το αμφίσκορο. Νωρίτερα θα αναμετρηθούν η Ελτσε με τη Βαγιεκάνο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί και οι φιλοξενούμενοι, όντας στη μέση της βαθμολογίας δεν κυνηγούν κάτι. Ως εκ τούτου, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και το όβερ 2,5 πληρώνει.
Στην Ελλάδα ξεχωρίζει το ντέρμπι τίτλου στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το μενού όμως έχει και ντέρμπι Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ – Αρης, με τον Δικέφαλο να “καίγεται” ώστε να προλάβει την 3η θέση, αλλά να μην είναι σε καλή κατάσταση. Ο Αρης μπορεί να του βάλει δύσκολα και σίγουρα να σκοράρει. Αντί για σημείο επιλέγουμε, να βρουν δίχτυα και οι δύο μονομάχοι.
Για την παραμονή, πολύ σημαντικό είναι το ματς του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιωνικός βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και για να βγει από αυτή, θα πρέπει να κερδίσει τους Ηπειρώτες. Πιστεύουμε ότι θα “μιλήσει” η έδρα.
Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Αστον Βίλα και χρειάζεται τη νίκη, για να πάρει την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Αστον Βίλα είναι φορμαρισμένη, αλλά η Γιουνάιτεντ στην έδρα της είναι δυνατή (μόνο μια ήττα σε 15 ματς).
Τέλος στη Γερμανία, Βόλφσμπουργκ και Μάιντς κάνουν όνειρα για Ευρώπη και το μεταξύ τους ματς θα κρίνει πολλά.
Η Βόλφσμπουργκ είναι στο -2 από τη Μάιντς και μόνο με τρίποντο θα μείνει ζωντανή για την 6η θέση.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Ελτσε – Βαγιεκάνο όβερ 2,5 2,25
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1 2,25
Μπαρτσελόνα – Μπέτις G.G. 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα 1 1,80
Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 1 2,25
ΠΑΟΚ – Αρης G.G. 2.02