Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 10:41

Στο… Πι και Φι: “Τελικοί” για Τότεναμ και Ναντ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν.

Στην Αγγλία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Τότεναμ δίνει κρίσιμο ματς με την αδιάφορη βαθμολογικά Μπρέντφορντ, καθώς αν δεν κερδίσει, ενδέχεται να μείνει εκτός Ευρώπης. Το μονόπλευρο κίνητρο και η διαφορά δυναμικότητας μας ωθούν στον άσο. Από την Πρέμιερ Λιγκ, θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στο Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας. Δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο, δεν κυνηγούν κάτι και απελευθερωμένες από το άγχος, μπορούν να προσφέρουν γκολ. Στη Γαλλία, η Ναντ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και για να βγει από αυτήν, πρέπει να κερδίσει σήμερα τη Μονπελιέ, που έχει σωθεί. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.
Στο Λοριάν – Λανς, η μοναδική ενδιαφερόμενη είναι η φιλοξενούμενη, αλλά το διπλό πληρώνει πολύ λίγο. Η Λοριάν είναι δυνατή στο γήπεδό της, έχει το γκολ και το ματς εύκολα μπορεί να ανοίξει.
Στη Γερμανία, η Στουτγκάρδη θέλει το δύο στα δύο για την παραμονή, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η Μάιντς θα παίξει μόνο για το γόητρο και σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο. Στο 2,67 το διπλό. Τέλος στην Ιταλία, η Λάτσιο θέλει νίκη στην έδρα της αδιάφορης Ουντινέζε, ώστε να σφραγίσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και το διπλό έχει υποχωρήσει στο 1,93.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1 1,85
Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας όβερ 2,5 2.02
Ναντ – Μονπελιέ 1 2.10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λοριάν – Λανς όβερ 2,5 1.75
Μάιντς – Στουτγκάρδη 2 2,67
Ουντινέζε – Λάτσιο 2 1,93