Δευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 19:17

Betarades.gr: Επιλογές από Γαλλία και Ιταλία

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr:  Επιλογές από Γαλλία και Ιταλία

Μπαίνουμε σε εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ να επιστρέφουν στις επάλξεις το ερχόμενο τριήμερο. Έως τότε, όμως, θα ασχοληθούμε με τους αγώνες του κουπονιού της Δευτέρας, το οποίο δεν είναι, φυσικά, τόσο «πλούσιο» όσο αυτό των προηγούμενων ημερών. Προκύπτουν, βέβαια, ορισμένες ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές, αλλά θα πάμε συντηρητικά, αναμένοντας το «καυτό» ευρωπαϊκό τριήμερο.

 

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα previews όλων των παιχνιδιών της ημέρας, αλλά και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε πριν πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

Με κάλυψη η Βαλενσιέν

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Βαλενσιέν – Ντιζόν, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.10 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μόνο ευχαριστημένη μπορεί να αφήνει τη Βαλενσιέν ο βαθμός που πήρε στην έδρα μίας εκ των πιο δυνατών ομάδων της κατηγορίας, αυτή της Τρουά (0-0). Δέχτηκε ασφυκτική κατά διαστήματα πίεση η ομάδα του Καζονί, αλλά άντεξε και κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ έχει μαζέψει τους 7 από τους 12 φετινούς της βαθμούς στα τρία τελευταία ματς όπου και παραμένει αήττητη. Η Ντιζόν, από την πλευρά της, όσο παίρνει τα αποτελέσματα στην έδρα της, θα παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να τα συνδυάσει και με πιο πειστικές εμφανίσεις. Πέντε ματς έχει δώσει στο γήπεδό της και μετρά ισάριθμα τρίποντα. Το μεγάλο πρόβλημα παραδοσιακά βέβαια είναι τα εκτός έδρας ματς, μετράει μόλις ένα διπλό στις πέντε φετινές της εξόδους!

 

Over το Τσιταντέλα - Βίρτους Εντέλα

Συνεχίζουμε με τη 2η κατηγορία της Ιταλίας και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Τσιταντέλα – Βίρτους Εντέλα. Μακριά από τις νίκες έχει μείνει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας η Τσιταντέλα. Το συγκρότημα του Κλαούντιο Φοσκαρίνι είχε υποστεί τρεις σερί ήττες ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βαρέζε (2-2 εκτός έδρας). Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα σημειώθηκαν περισσότερα των 2.5 γκολ. Στον αντίποδα, μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έμεινε την προηγούμενη βδομάδα η Βίρτους Εντέλα, καθώς η εντός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο την Τερνάνα αναβλήθηκε δύο φορές λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην ευρύτερη περιοχή. Στο τελευταίο ματς που έδωσε, ηττήθηκε 4-0 εκτός έδρας από την Πεσκάρα και θεωρούμε ότι το Over σήμερα έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Μπορεί την έκπληξη η Τρόμσο

Επόμενη πρόταση, το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Σάντεφιορντ – Τρόμσο για τη Β’ κατηγορία της Νορβηγίας. Γιορτή σήμερα στο γήπεδο για τη Σάντεφιορντ που θα αν όλα πάνε καλά και δεν ηττηθεί, θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την επιστροφή στα «σαλόνια» της πρώτης Κατηγορίας έπειτα από τέσσερα χρόνια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +9 απ’ τη δεύτερη Τρόμσο, την οποία αντιμετωπίζουν σήμερα. Από την άλλη, μια «ανάσα» απ’ την επίτευξη του στόχου της είναι η Τρόμσο. Μπορεί την περασμένη αγωνιστική να μην κατάφερε να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο, καθώς ηττήθηκε απ’ την Μπρίνε, σήμερα όμως μπορεί να το πράξει. Βέβαια, καθότι παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Σάντεφιορντ, το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, αλλά μπορεί να κάνει την έκπληξη, με τη διαφορά απ’ την τρίτη θέση είναι πέντε πόντοι.

 

Με το Over στο Χάβρη - Λιμόζ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ, με το ματς που έχουμε ξεχωρίσει να είναι το Χάβρη – Λιμόζ, στο οποίο θα πάμε με το Over 151.5 πόντους σε απόδοση 1.88. Εμφανώς καλύτερη ομάδα η Λιμόζ που έχει δημιουργηθεί για να είναι ανταγωνιστική και στην Euroleague. Αν και είναι ξεκάθαρο φαβορί η Λιμόζ δεν επιλέγουμε τη νίκη ή την κάλυψη του χάντικαπ γιατί το γαλλικό πρωτάθλημα παραδοσιακά είναι περίεργο και όλοι χάνουν παντού. Καλύτερη επιλογή το Over 151.5. Η Χάβρη έχει σταθερή επίθεση και οι 56 πόντοι που έβαλε στο Λε Μαν δεν είναι βασικό κριτήριο επειδή η Λε Μαν είναι η πιο Under-ομάδα της Γαλλίας η οποία καταστρέφει το μπάσκετ στα παιχνίδια της. Η Λιμόζ φέτος είναι καθαρά επιθετική ομάδα. Λόγω της παρουσίας της στην Euroleague θa παρατηρηθεί πολλές φορές ότι το μυαλό των παιχτών θα βρίσκεται εκεί και όχι στο γελλικό πρωτάθλημα. Σε μια δύσκολη έδρα όπως της Χάβρης ίσως εμφανιστούν πιο χαλαρά πριν τον αγώνα Euroleague με την Τσεντεβίτα την Παρασκευή. Επιλογή λοιπόν το Over 151.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.