Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 15:23

Νίκες για Ρίο Άβε και Μπεσίκτας

Γράφτηκε από τον

Στον απόηχο του Σαββατοκύριακου, η δράση συνεχίζεται με το πρόγραμμα σήμερα να είναι σαφώς «φτωχότερο» από αυτό των δύο προηγούμενων ημερών, όπως συμβαίνει κάθε Δευτέρα.

Υπάρχουν, ωστόσο, στο κουπόνι κάποιες στοιχηματικές επιλογές που θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε, ενώ εντός της εβδομάδας που διανύουμε οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε ορισμένα πρωταθλήματα, αλλά και τα παιχνίδια Κυπέλλου, θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον μας σε υψηλά επίπεδα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews των αγώνων της ημέρας, καθώς και να δείτε τις αναλυτικές βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων,

Κερδίζει η Ρίο Άβε

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Πορτογαλία και το παιχνίδι Ρίο Άβε – Πενιαφέλ, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.80. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τη Νασιονάλ Μαδέιρα (0-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα και τη νίκη-πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας επί της Κοϊμπρόες (1-0 εκτός έδρας), η Ρίο Άβε γνώρισε την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου (2-1 εκτός έδρας) για τον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας την Πενιαφέλ που απέχει από τις νίκες απέχει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μορεϊρένσε (0-0 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-0 εντός έδρας).

Παίρνει το «τρίποντο» η Μπεσίκτας

Συνεχίζουμε με Τουρκία και τον αγώνα Ερσίγιεσπορ – Μπεσίκτας, με την επιλογή μας να είναι το «Διπλό» σε απόδοση 1.95. Χωρίς νίκη συνεχίζει να παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Τουρκίας η Ερσίγιεσπορ. Μετά το πέρας έξι αγωνιστικών το συγκρότημα του Μπούλεντ Κορκμάζ μετράει τέσσερις ισοπαλίες κόντρα στις Τράμπζονσπορ (0-0 εντός έδρας), Γκαζιάντεπσπορ (2-2 εκτός έδρας), Κόνιασπορ (1-1 εκτός έδρας) και Γκεντσλερμπιρλίγκι (0-0 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε και δύο ήττες στην έδρα της με το ίδιο σκορ (2-1) από τις Ακίσαρσπορ και Γαλατασαράι. Από την άλλη πλευρά, με μοναδικό στόχο να αυξήσει τη διαφορά του από τη δεύτερη Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού ταξιδεύει στην έδρα της Ερσίγιεσπορ η Μπεσίκτας. Το συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς μετράει δύο σερί νίκες επί τις Μπαλικερσίρσπορ (1-0 εκτός έδρας) και Σίβασπορ (3-2 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, ενώ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Παρτιζάν (4-0) για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Χ» ημίχρονο στα Πηγάδια

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και στην αναμέτρηση Σκόντα Ξάνθη – Νίκη Βόλου, με την επιλογή μας να είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.20. Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης την περασμένη αγωνιστική, μόνο όμως με βάση την εικόνα της ομάδας και όχι το αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Πλατανιά. Οι Θρακιώτες είχαν μια πραγματικά γεμάτη παρουσία, με δημιουργικότητα και διάθεση για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, θα μπορούσαν να προηγηθούν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Ακόμη και μετά το γκολ που δέχτηκαν όμως είχαν κλασικές φάσεις, όπως και δοκάρι. Σήμερα θέλει μόνο τη νίκη, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα συνιστά μεγάλη αποτυχία με δεδομένο και ποια ομάδα υποδέχεται. Επιτέλους, νίκη, στον αντίποδα, για τη Νίκη Βόλου! Έστω και με το «φτωχό» 1-0 οι Θεσσαλοί πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στον Πανθρακικό την περασμένη εβδομάδα και έδιωξαν αυτό το άγχος από πάνω τους. Κόντρα σε μια άλλη ομάδα της Θράκης σήμερα, την Ξάνθη, φιλοδοξούν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και να αποσπάσουν αποτέλεσμα. Φυσικά, ακόμη και η ισοπαλία για μια ομάδα σαν τη Νίκη Βόλου θα αποτελέσει επιτυχία.

«Τρίποντο» η Νανσί

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα για τη Β’ Γαλλίας, Νανσί – Χάβρη. Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Νανσί την προηγούμενη εβδομάδα, μένοντας στο 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Οσέρ. Διεύρυνε στα έξι ματς το αήττητό της, ενώ έχει την ευκαιρία σήμερα με την επιστροφή στη δυνατή της έδρα να σκαρφαλώσει κι εντός της προνομιούχου τριάδας. Η Χάβρη, από την άλλη, συνεχίζει το... βιολί της, έχοντας πλέον βλέψεις τριάδας. Τέταρτο τρίποντο την προηγούμενη εβδομάδα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αυτό επί της δυνατής Ανζέ, διάστημα στο οποίο παραμένει αήττητη! Σήμερα, ωστόσο, το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι και οι γηπεδούχοι έχουν τις δυνατότητες για να βάλουν «φρένο» στη Χάβρη και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Under στο Λε Μαν – Σολέ

Φινάλε με μπάσκετ, και τον αγώνα Λε Μαν - Σολέ, στον οποίο θα πάμε με το Under 147.5 πόντους σε απόδοση 1.88. Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει και είναι η γηπεδούχος Λε Μαν. Η Λε Μαν πάντα ξεκινάει με στόχο το πρωτάθλημα αλλά τα τελευταία 10 χρόνια το έχει καταφέρει μία φορά μόνο το 2006. Γενικά είναι ομάδα αμυντική ιδιαιτέρως στην έδρα της. Πολλές χρονιές έχει παρουσιάσει το φαινόμενο να έχει πολύ χαμηλά σκορ στην έδρα της και εκτός των σκορ να ξεφεύγουν. Ήδη φέτος έχει συμβεί αυτό σε όλα της τα παιχνίδια. 61-63 και 56-56 εντός με Ρουέν και Χάβρη αντίστοιχα ενώ εκτός είχε σκορ 80-79 και 81-86 με Ντιζόν και Ορλεάν αντίστοιχα. Η Σολέ δεν ήταν ούτε είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Ο Πολ Ντιλέινι είναι ο μοναδικός καλός οργανωτής που έχει και όταν λείψει από το παρκέ η ομάδα αποσυντονίζεται. Επειδή πολλοί παίχτες της Σολέ βρίσκονται εκεί ακόμα από την εποχή που ήταν προπονητής ο Κουντέρ (το μοναδικό πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει η Σολέ ήταν το 2010 με προπονητή αυτόν) οι γηπεδούχοι θα γνωρίζουν πολλά για την αντίπαλό τους. Αφοσίωση στην άμυνα λοιπόν για τη Λε Μαν εντός και επιλογή το Under 147.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μαςστην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.