Τρίτη, 28 Οκτώβριος 2014 14:16

Νίκη για Ανόβερο, Χανιά και Οέστε

Γράφτηκε από τον

Ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης η σημερινή για τους περισσότερους Έλληνες που γιορτάζουν την επέτειο του «Όχι» επί των φασιστών του Μουσολίνι. Εμείς πάντως σήμερα θα πούμε… «Ναι» στο Στοίχημα καθώς κρατάμε στα χέρια μας ένα αρκετά ικανοποιητικό κουπόνι που περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως Κυπέλλου από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες παρουσιάζοντας αρκετό ενδιαφέρον.

 

Παίρνουν τη νίκη τα Χανιά

Αρχίζουμε με το Κύπελλο Ελλάδος και τον «Άσσο» των Χανίων κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου σε απόδοση 2.20. Την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έχουν σήμερα τα Χανιά. Η ομάδα της Κρήτης έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό, επικράτησε 1-0 και ουσιαστικά ανέτρεψε τα δεδομένα. Αν κερδίσει σήμερα και παράλληλα ηττηθεί ο Παναιτωλικός απ’ τον Παναθηναϊκό αύριο στη «Λεωφόρο», θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους πράσινους θα παίξει για την πρωτιά. Όπως φαίνεται, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ενδιαφέρεται για το Κύπελλο, αν κρίνουμε απ’ την εμφάνιση της στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και το γεγονός ότι σήμερα δεν έκανε ροτέισον. Στο πρωτάθλημα, τα Χανιά υπέστησαν την πρώτη φετινή τους ήττα με 2-1 εντός έδρας απ’ την ΑΕΚ, σ’ ένα ματς που άντεξαν μέχρι το 75’, όταν ο δικέφαλος άνοιξε το σκορ. Επιστρέφει σήμερα ο Παγώνης (ΑΜ 2/0).

 

Πρόκριση για Ανόβερο, μπορεί την έκπληξη η Όφενμπαχ

Μεταφερόμαστε στο κύπελλο Γερμανίας όπου έχουμε επιλέξει δύο αναμετρήσεις. Αρχικά το δυνατό σημείο που είναι το «Διπλό» του Ανόβερο κόντρα στην Άαλεν σε απόδοση 2.12 και κατόπιν το 1Χ της Όφενμπαχ με αντίπαλο την Καρλσρούη σε απόδοση 1.95.

Το «μπαμ» της αγωνιστικής έκανε η ομάδα του Κόρκουτ το περασμένο Σάββατο κι έφυγε με ένα πολύ μεγάλο τρίποντο από το Βεστφάλεν και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ. Κι αυτό μάλιστα ενώ στις τέσσερις προηγούμενες εξόδους της όχι απλά είχε μαζέψει ένα βαθμό όλο κι όλο, αλλά δεν είχε καν βρει δίχτυα, προερχόμενη από 3/3 ήττες με τέρματα 0-7. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για το Ανόβερο, αλλά κι ένεση ηθικού, καθώς είχε συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτως έδρας χωρίς μάλιστα να σκοράρει και οι δύο τελευταίες με βαρύ σκορ. Εύκολο το έργο του Αννόβερου στον προηγούμενο γύρο, όπου απέκλεισε την Αστόρια Βάλντορφ (1-3), ομάδα 4ης κατηγορίας.

 

Ισόπαλο το ημίχρονο στο Τουλούζ – Μπορντό

Από το Κύπελλο Γαλλίας κρατάμε το «Χ» στο ημίχρονο του αγώνα Τουλούζ – Μπορντό σε απόδοση 2.05. 246 χιλιόμετρα χωρίζουν τις δύο πόλεις και οι αναμετρήσεις μεταξύ τους έχουν πάντα μεγάλη έχθρα. Μάλιστα οι αναμετρήσεις της Τουλούζ με την Μπορντό έχουν πάρει την ονομασία «Derby de la Garonne» λόγω του ποταμού, Γαρούνα που περνάει από τις δύο πόλεις. Μάλιστα η άτυπη ρεβάνς του σημερινού αγώνα, θα γίνει την Κυριακή, όταν η Μπορντό υποδέχεται την Τουλούζ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα όμως.

 

Παίρνει το «τρίποντο» η Φροζινόνε

Από τη Β’ Ιταλίας θα πάμε με τη νίκη της Φροζινόνε σε απόδοση 1.80 στην 7epta7. Η Φροζινόνε κρατάει ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Επίσης παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας.

Μετά από επτά ολόκληρες αγωνιστικές η Φροζινόνε γνώρισε τη δεύτερη φετινή ήττα της για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Μετά από αυτή κόντρα στη Σπέτσια (2-1 εκτός έδρας) στις 7 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Ρομπέρτο Στελόνε δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Βίρτους Εντέλα (1-0 εκτός έδρας). «Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, μετά την άδικη ήττα που γνωρίσαμε στην έδρα της Βίρτους Εντέλα πριν από λίγες μέρες. Έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στη Βαρέζε, μία ομάδα που έχει πολύ δυνατό ρόστερ και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου για την αποψινή αναμέτρηση. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Φροζινόνε για το πρωτάθλημα σημειώθηκε no-goal.

 

Προβάδισμα η Οέστε

Κλείνοντας τα προγνωστικά ποδοσφαίρου επιλέγουμε από τη Β’ Βραζιλίας τον «Άσσο» της Οέστε με αντίπαλο την Πορτουγκέζε σε απόδοση 2.10. Δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι διαφορετικό εκτός απ’ τη νίκη σήμερα η Οέστε κόντρα στην υποβιβασμένη Πορτουγκέσα. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που έρχεται αυτό το θεωρητικά εύκολο και χωρίς ιδιαίτερο άγχος (εκτός αν δεν τους πάει καλά) ματς σ’ αυτό το τόσο άσχημο χρονικά σημείο γι’ αυτούς, καθώς προέρχονται από σειρά αγώνων με κακές εμφανίσεις. Ηττήθηκαν και απ’ τη Λουβερντένσε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας και έτσι έμειναν στους 35 πόντους, ισόβαθμοι με την Ικάσα. Θέλει νίκη σήμερα για να αποσπαστεί τρεις πόντους απ’ την άμεση αντίπαλο της και πέντε πόντους απ’ την 18η Αμέρικα Νατάλ.

Με τα χάντικαπ ΒΕΦ Ριγα και Μπεσίκτας

Από το Eurocup θα πάμε με δύο επιλογές. Αρχικά με το +8.5 της ΒΕΦ Ρίγα με αντίπαλο τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης σε απόδοση 1.90, ενώ εν συνεχεία θα κρατήσουμε το +6.5 της Μπεσίκτας με αντίπαλο την Κίμκι σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι στοιχήματος και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.