Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 13:53

Βραδιά «αστέρων», στο Τορίνο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον
Βραδιά «αστέρων», στο Τορίνο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Βραδιά Champions League η σημερινή, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης να επιστρέφει στις επάλξεις με οκτώ αναμετρήσεις που υπόσχονται πλούσια δράση και έντονες συγκινήσεις.

 

Από ελληνικής πλευράς, τα βλέμματα στρέφονται στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο, ενώ από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει αναμφίβολα η κόντρα της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ στη Μαδρίτη. Από εκεί και πέρα, Ζενίτ και Λεβερκούζεν αναμετρώνται στη Ρωσία, η Άρσεναλ υποδέχεται την Άντερλεχτ, η Μάλμε την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Μονακό και η Ντόρτμουντ τη Γαλατασαράι, ενώ η Βασιλεία κοντράρεται στην έδρα της με τη Λουντογκόρετς. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα previews των αγώνων και ενημερωθείτε για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

«Σκληρό» παιχνίδι στο Τορίνο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Γιουβέντους – Ολυμπιακός στην οποία η επιλογή μας είναι ένα ειδικό στοίχημα και συγκεκριμένα το Over 3.5 κάρτες στην αγορά «σύνολο καρτών», σε απόδοση 1.85. «Τελικός» για τη Γιουβέντους το σημερινό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση. Άπαντες στο Τορίνο έχουν αναγάγει την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους ως τη σημαντικότερη της μέχρι τώρα σεζόν και την πιο καθοριστική για την πορεία των «μπιανκονέρι» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περιέπλεξε πάρα πολύ την κατάσταση για τους Ιταλούς, οι οποίοι οφείλουν σήμερα να κερδίσουν αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Εντός έδρας η Γιουβέντους είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα, με περισσότερη παραγωγικότητα, λιγότερη διστακτικότητα και ορμή. Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να «οδηγούν» την κατάσταση έπειτα από 10 αγωνιστικές. Βρίσκονται στην κορυφή με +3 απ’ τη Ρόμα, το Σάββατο επικράτησαν εκτός έδρας της Έμπολι με κυνική εμφάνιση. Έπαιξαν όσο χρειάστηκε, δόθηκε η ευκαιρία στον Μάσιμο Αλέγκρι να ξεκουράσει τους Τέβες, Πογκμπά και Λιχτστάινερ, δείχνοντας ότι το μυαλό του είναι περισσότερο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, η νίκη της περασμένης αγωνιστικής στο Φάληρο τοποθετεί σε θέση ισχύος τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είναι προφανές ότι σήμερα θα είναι χαρούμενοι και με την ισοπαλία, αποτέλεσμα που θα τους προσφέρει τεράστιο αβαντάζ ενόψει των επόμενων αγώνων. Ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με ένα μικρό… θαύμα. Στο μοναδικό εκτός έδρας ματς του ομίλου κόντρα στη Μάλμε, οι Πειραιώτες «πλήρωσαν» τα παιδιάστικα λάθη στο κέντρο της άμυνας και γνώρισαν μια ήττα που δεν έπρεπε από μια ομάδα που σίγουρα δεν είναι καλύτερη τους. Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός έκανε την τρίτη φετινή γκέλα εκτός έδρας μετά από Παναιτωλικό (1-1) και Ατρόμητο (ήττα 1-0), αφού έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου έλειψαν οι ιδέες και η φαντασία.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, η Γιουβέντους «καίγεται» για τη νίκη και οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να προσέξουν κυρίως τα νώτα τους. Θα επιδιώξουν να «χαλάσουν» το ρυθμό του αγώνα με αρκετά φάουλ, περιμένουμε αρκετά «σκληρό» παιχνίδι και το Over 3.5 στο σύνολο καρτών έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Δυσκολεύει την Άρσεναλ η Άντερλεχ

Επόμενη επιλογή, και πάλι από το Champions League, το αποτέλεσμα ημιχρόνου «Χ2» στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Άντερλεχτ, σε απόδοση 2.10. Να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην Άντερλεχτ θα επιδιώξει σήμερα στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να φεύγουν με το διπλό από το Βέλγιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων. Σήμερα σε περίπτωση που επικρατήσει των Βέλγων, αλλά και σε συνδυασμό με νίκη η ισοπαλία της Ντόρτμουντ επί της Γαλατά, η Άρσεναλ εξασφαλίζει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης. Βέβαια, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αρσέν Βενγκέρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του, με τον Τζακ Γουίλσιρ να μένει εκτός πλάνων, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, με τους Ντεμπισί, Ζιρού, Κοσιενλί, Οσπίνα, Εζίλ, και Ντιαμπί να μην υπολογίζονται.

Από την άλλη, η Άντερλεχτ στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 89’, «αυτοκτόνησε» γνωρίζοντας τελικά εντός έδρας ήττα με 1-2. Έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών για τους ομίλους, οι Βέλγοι βλέπουν πλέον την υπόθεση πρόκριση να απομακρύνεται και το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα «τελικού» για αυτούς. Περιμένουμε να μπούνε πολύ δυνατά στο σημερινό παιχνίδι και να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα καταφέρνοντας, αν όχι να κερδίζουν, τουλάχιστον να μη βρίσκονται πίσω στο σκορ.

 

Παίρνει αποτέλεσμα η Λουντογκόρετς

 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με το «Χ2» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Βασιλεία – Λουντογκόρετς. Η Βασιλεία θέλει σήμερα τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16», αλλά και να πάρει μία έμμεση εκδίκηση για τον τρόπο με τον οποίο έχασε το ματς στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα μετρά μία νίκη (1-0 επί της Λίβερπουλ) και δύο ήττες (5-1 από Ρεάλ εκτός, 1-0 από Λουντογκόρετς εκτός) στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων. Σε επίπεδο ελβετικού πρωταθλήματος, η Βασιλεία οδηγεί την κούρσα στον πίνακα μετά το πέρας των πρώτων 14 αγωνιστικών, έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς (στο +2 από τη Ζυρίχη) και «τρέχοντας» σερί 3-2-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Η Λουντογκόρετς, από την πλευρά της, θα παραταχθεί στο σημερινό ματς με πολύ καλή ψυχολογία, ελπίζοντας σε διπλασιασμό των νικών επί της Βασιλείας και σε διατήρηση των ελπίδων για πρόκριση στους «16». Η βουλγαρική ομάδα παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, παρά το γεγονός ότι οι δύο πρώτες συνδυάστηκαν με τις ήττες από Λίβερπουλ (2-1 εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-2 εντός). Παράλληλα, η Λουντογκόρετς προέρχεται από ένα αήττητο σερί μίας ισοπαλίας και τριών «κολλητών» νικών σε επίπεδο πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα μετά το πέρας των πρώτων 14 αγωνιστικών (στο -5 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει από την Ελβετία με ένα θετικό αποτέλεσμα στις «αποσκευές» της.

Κερδίζει η Ζενίτ

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την αναμέτρηση Ζενίτ – Λεβερκούζεν, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.35. Δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκουζεν η Ζενίτ χάνοντας με 2-0 στη Γερμανία, δεχόμενη και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξε με παίκτη παραπάνω απ’ το 79΄ όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε ένα γκολ, που θα της ήταν χρήσιμο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Είναι στην τρίτη θέση έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους απ’ τους Γερμανούς και έναν απ’ τη Μονακό και θέλει να πάρει τα δύο «κολλητά» εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες, ώστε να τσεκάρει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολύ σημαντικός αγώνας για τους Γερμανούς, από την άλλη πλευρά, καθώς αν καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε θα παραμείνουν δύο βαθμούς μπροστά απ’ τους Ρώσους ή θ’ απομακρυνθούν στους πέντε και έτσι θα «σφιχταγκαλιάσουν» την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε ότι η Ζενίτ θα τα δώσει όλα στο σημερινό παιχνίδι και έχει τις δυνατότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Η ανάλυση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.