Πέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 17:14

Betarades.gr: Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ, στηρίζουμε Τούροφ

Γράφτηκε από τον

Ημέρα… αφιερωμένη στην Eurolegue, από στοιχηματικής τουλάχιστον άποψης, είναι η Πέμπτη. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έχει την τιμητική της, με επτά συνολικά αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα. Από αυτές προκύπτουν τρεις ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές, ενώ από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το οποίο είναι ιδιαίτερα «φτωχό», δεν έχουμε ξεχωρίσει κάποιο παιχνίδι.

 

Με οδηγό την άμυνα ο Ολυμπιακός

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα από τον αγώνα Ολυμπιακός – Γαλατασαράι, με την επιλογή μας να είναι το Under 147.5 σε απόδοση 1.90. Ο Ολυμπιακός αν και αήττητος δεν έχει «θαμπώσει» με τις εμφανίσεις του. Πάντως λόγω των προβλημάτων, έπαιζε χωρίς προπονητή ουσιαστικά, τα πάει περίφημα και έχει ήδη καταφέρει τη μισή… πρόκριση. Η Γαλατασαράι θέλει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη που θα της δώσει καλή ώθηση για τη συνέχεια. Ο αντίστοιχος περσινός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είχε τελειώσει με νικητή τον Ολυμπιακό με σκορ 72-54 αλλά είχε σημαδευτεί από την φασαρία στο παρκέ των Μπέγκιτς, Πρίντεζη και Μενσά Μπονσού. Το γεγονός αυτό προξένησε την τιμωρία των αθλητών από την διοργανώτρια αρχή.

Απόψε δεν αλλάζει κάτι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι λάτρης της άμυνας και το έδειξε με το καλημέρα στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Απέναντί του ένας προπονητής, ο Αταμάν, που λειτουργεί παρόμοια. Οπότε απόψε θα δούμε αγώνα που οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να ρίξουν το ρυθμό για να ελέγξουν το σκορ. Το χαμηλό σκορ ενισχύουν οι δύο απουσίες των Λοτζέσκι και Πόσιους για τις δύο ομάδες οι οποίοι στα λεπτά που βρίσκονται στο παρκέ είναι ταχύτατοι εκτελεστές. Επιλογή λοιπόν το Under 147.5.

 

Σε κακή κατάσταση η Αρμάνι Μιλάνο

Επόμενη επιλογή το χάντικαπ +11.5 πόντων της Τούροφ στην αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Τούροφ. Η Αρμάνι φαίνεται να επιστρέφει στις εποχές ντροπής που ήταν δύο χρόνια πίσω. Έχει κάνει τρεις σερί απαράδεκτες εμφανίσεις σε Euroleague και Ιταλία και προς το παρόν διασώζεται στην Euroleague λόγω των κακών αποτελεσμάτων της Μπάγερν. Η Τούροφ δεν έχει σταματήσει να παίζει ελεύθερο μπάσκετ, αυτό μόνο μπορεί, και έχει μια πολύ τίμια παρουσία ως πρωτάρα.

Βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση η Αρμάνι και κάποια στιγμή θα συνέλθει. Με τη συμπεριφορά των παιχτών της η βελτίωση δεν είναι κάτι που φαίνεται να συμβαίνει σύντομα. Πάρα πολύ μεγάλη αστάθεια για τους Χάκετ, Τζεντίλε, Κλέιζα και η ομάδα παίζει με εκλάμψεις των Ράγκλαντ και Σάμιουελς. Η Τούροφ θα προσπαθήσει να κλέψει τη νίκη, με λίγες φυσικά πιθανότητες. Πάντως η πρωταθλήτρια Πολωνίας ήταν καλή στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό, καλή στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, πάρα πολύ καλή με την Μπάγερν και στο 76-91 από την Ούλκερ πλήρωσε δύο πολύ άσχημα χρονικά διαστήματα. Το πρώτο στην αρχή που έμεινε πίσω 8-21 στο επτάλεπτο και ξανά στο τέλος που το 73-78 έγινε 76-91 μέσα σε τρία λεπτά. Αξίζει ποντάρισμα στο +11.5 της Τούροφ που ακόμα και αν δεν διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη μπορεί να ζορίσει έως ένα σημείο την Αρμάνι που παίζει απαράδεκτο μπάσκετ. Επιλογή λοιπόν η Τούροφ +11.5.

 

Oύνιξ Καζάν – Νίζνι Νοβγκόροντ

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Euroleague με το παιχνίδι Ούνιξ Καζάν – Νίζνι Νοβγκόροντ, στο οποίο θα πάμε με το Under 155 πόντους σε απόδοση 1.90. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στην τέταρτη θέση του ομίλου Α με ρεκόρ 1-3. Συμπτωματικά στις αρχές της εβδομάδας αναμετρήθηκαν για την VTB και η Νίζνι έφυγε νικήτρια από το Καζάν με 89-78. Η νίκη της Νίζνι ήταν εύκολη αφού θέσπισε μια διαφορά διψήφια από την δεύτερη περίοδο και στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα δεν απειλήθηκε καν.

Ο όμιλος είναι δύσκολος και δεν επιτρέπονται άλλα στραβοπατήματα για την Ούνιξ του Αργύρη Πεδουλάκη. Η πρόκριση στο ΤΟΡ-16 φαινόταν εύκολη υπόθεση πριν την έναρξη των αγώνων αλλά εμφανίστηκε η Ζαλγκίρις που κάνει προς το παρόν σπουδαία πορεία και έχει μπλέξει τον όμιλο. Το πάθημα της Ούνιξ στην VTB πρέπει να της έγινε μάθημα και απόψε δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να νικήσει τη Νίζνι. Άλλωστε τέτοια εποχή ο στόχος των περισσοτέρων ομάδων είναι τα καλά αποτελέσματα στην Euroleague ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το μαραθώνιο του ΤΟΡ-16 και έπειτα δρουν αναλόγως. Θα κερδίσει απόψε η Ούνιξ και αυτό θα ξεκινήσει από την άμυνα. Αποκλείεται να επιτρέψει ξανά το απαράδεκτο νούμερο των 89 πόντων παθητικό. Η Ούνιξ λογικά θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα όπως στον αγώνα της VTB και θα ενισχύσει την αμυντική της λειτουργία. Οδηγός για τον αποψινό αγώνα οι δύο αγώνες εντός έδρας στην Euroleague φέτος με Ρεάλ και Σάσσαρι. Επιλογή λοιπόν το Under 155.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.