Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 10:26

Στο... Πι και Φι: "Ζέσταμα" για το Euro

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: "Ζέσταμα" για το Euro

Καλημέρα σας. Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την πρεμιέρα στο Euro 2024 και οι 24 φιναλίστ δίνουν τα τελευταία τους φιλικά.

Η Σερβία είναι μία από τις ομάδες που πάνε με φιλοδοξίες στα γήπεδα της Γερμανίας και θέλει μια νίκη ψυχολογίας, πριν ριχτεί στη μάχη, σήμερα με τη Σουηδία στη Στοκχόλμη. Η Σουηδία δεν μπόρεσε να προκριθεί στην τελική φάση και η Σερβία είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και με μεγαλύτερο κίνητρο. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ, ποντάρουμε στην πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού.
Λίγη ώρα αργότερα στη Λισαβόνα, θα αναμετρηθούν η Πορτογαλία με την Κροατία, δύο ομάδες που επίσης έχουν υψηλές φιλοδοξίες στο Euro.
Η Πορτογαλία με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο έχει επιθετική φιλοσοφία. Σκοράρει, αλλά και δέχεται εύκολα γκολ. Μπορεί να ακολουθήσει σε αυτό το ρυθμό η Κροατία και επιλέγουμε το αμφίσκορο.
Ιδια επιλογή και για τα ζευγάρια Σλοβακία - Ουαλία και Μαυροβούνιο - Γεωργία. Σλοβακία και Γεωργία έχουν πάρει το εισιτήριο για το uro, όχι όμως η Ουαλία και το Μαυροβούνιο. Δεν παύει όμως να είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι, ειδικά το Μαυροβούνιο που θα παίξει στο γήπεδό του. Το σετ των αποδόσεων δείχνει ότι πρόκειται για αμφίρροπες συναντήσεις και δεν θα μπλέξουμε με σημείο.
Στη Β' Ισπανίας, διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί για τα πλέι οφ ανόδου.
Η Οβιέδο φιλοξενεί σήμερα την Εϊμπάρ, λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους ματς για την τελευταία αγωνιστική που βρήκε νικήτρια την Εϊμπάρ με σκορ 4-3. Αυτή τη φορά ο αγώνας γίνεται στην έδρα της Οβιέδο, που θα τα δώσει όλα για την άνοδο, αλλά η Εϊμπάρ έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Παρά την κρισιμότητα του ματς, θεωρούμε ότι θα δούμε και πάλι γκολ και από τις δύο ομάδες.
Στη Β' Βραζιλίας, η φορμαρισμένη Αβάι υποδέχεται τη Σαπεκοένσε, Οι γηπεδούχοι με πέντε σερί νίκες έχουν ανέβει στη 2η θέση, ενώ η Σαπεκοένσε, βρίσκεται στην 12η θέση και θα παραταχθεί με απουσίες.
Πρόκειται για ντέρμπι με αντιπαλότητα, αλλά στην παρούσα φάση οι προϋποθέσεις είναι υπέρ της Αβάι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Οβιέδο - Εϊμπάρ G.G. 1.90
Σουηδία - Σερβία 2 2.82
Πορτογαλία - Κροατία G.G. 1.88

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σλοβακία - Ουαλία .G.G. 1.87
Μαυροβούνιο - Γεωργία G.G. 1.85
Αβάι - Σαπεκοένσε 1 1.90