Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 15:00

Στο... Πι και Φι: Κερδίζουν τα φαβορί

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Κερδίζουν τα φαβορί

Καλό μεσημέρι. Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η αρχή γίνεται στις 4 μ.μ. στο Μόναχο, με το ματς της Ρουμανίας με την Ουκρανία για τον 5ο όμιλο. Η Ουκρανία υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα των Ρουμάνων και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Διαθέτει άλλωστε στη γραμμή κρούσης τον Ντόβμπικ, πρώτο σκόρερ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Χιρόνα, που για ένα διάστημα διεκδικούσε τον τίτλο με τη Ρεάλ,
Ακόμα οι περισσότεροι παίκτες της παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε αντίθεση με τους Ρουμάνους που αγωνίζονται κυρίως στο εγχώριο πρωτάθλημα ή σε μικρομεσαίες ομάδες. Θα έχουν μεν ενθουσιασμό, αλλά η Ουκρανία ξέρει πως αυτό είναι το ματς που πρέπει να πάρει για να προχωρήσει στα νοκ άουτ, με δεδομένο ότι στον όμιλο υπάρχει ακόμα το φαβορί Βέλγιο και η υπολογίσιμη Σλοβακία. Δύο ομάδες που θα ανταμώσουν σήμερα στις 7 μ.μ. στη Φρανκφούρτη. Η παρέα του Λουκάκου και του Ντε Μπρόινε είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη σε αυτό το ματς, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο.
Η Σλοβακία θα έχει ως βασικό μέλημα το μηδέν στην άμυνα, αλλά θα είναι έκπληξη να αντέξει η άμυνά της. Περιμένουμε πειστική νίκη των Βέλγων και θα συνδυάσουμε τον άσο με το όβερ 2,5.
Η δράση της Δευτέρας ολοκληρώνεται στις 10 μ.μ. στο Ντίσελντορφ με το ματς Αυστρία- Γαλλία για τον 4ο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμα η Πολωνία και η Ολλανδία.
Η Γαλλία θέλει να φθάσει στο Euro μέχρι το τέλος της διαδρομής και μαζί με την Αγγλία και τη Γερμανία είναι σύμφωνα με τους μπουκ, τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μια νίκη με καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα θα ανεβάσει τη ψυχολογία.
Η Αυστρία δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά αν έχει κέφια ο Εμπαπέ, θα φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Το 2 με όβερ 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2,20.


ΠΡΟΤΑΣΗ
Ρουμανία - Ουκρανία 2 1.98
Βέλγιο - Σλοβακία 1 και όβερ 2,5 2.18
Αυστρία - Γαλλία 2 και όβερ 2,5 2.20