Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 13:45

Στο... Πι και Φι: Με το δεξί Πορτογαλία και Τουρκία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με το δεξί Πορτογαλία και Τουρκία

Καλημέρα σας. Με τις αναμετρήσεις Τουρκία - Γεωργία και Πορτογαλία - Τσεχία, ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2024.


Τις προηγούμενες μέρες..."παρέλασαν" οι 20 από τις 24 φιναλίστ και σήμερα θα δούμε τους τέσσερις μονομάχους του 6ου ομίλου, στον οποίο θα βρισκόταν η Ελλάδα, αν απέκλειε τη Γεωργία.
Η εθνική μας ομάδα όμως, δεν τα κατάφερε και συμπληρώνει δεκαετία (από το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία) μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις.
Η Γεωργία συμμετέχει για πρώτη φορά σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αλλά με αντιπάλους Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία, δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Η σαφώς πιο έμπειρη Τουρκία καλείται να κερδίσει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Ντόρτμουντ την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα, θα μπει με το δεξί στη Διοργάνωση.
Λίγο αργότερα στις 10 μ.μ. στη Λειψία, θα ανταμώσουν η Πορτογαλία με την Τσεχία. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φθάσει ψηλά στο Euro και θα ψάξει μια νίκη που θα της τονώσει τη ψυχολογία. Η Πορτογαλία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και επιτρέπει φάσεις και στον αντίπαλο. Για να ανεβάσουμε την απόδοση του φαβορί άσου, θα πάμε το συνδυαστικό στοίχημα άσος και όβερ 2,5, στο 2.20.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τουρκία - Γεωργία 1 1.72
Πορτογαλία - Τσεχία 1 και όβερ 2,5 2.20