Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 12:17

Στο... Πι και Φι: Κάνει "σεφτέ" η Σερβία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Κάνει "σεφτέ" η Σερβία

 

Καλημέρα σας. Με το ματς Σλοβενία - Σερβία για τον 3ο όμιλο, ξεκινά σήμερα στις 4 μ.μ η δράση στο Euro 2024.

H Σλοβενία πήρε βαθμό στην πρεμιέρα κόντρα στη Δανία (1-1), ενώ η Σερβία ηττήθηκε από το φαβορί του ομίλου Αγγλία με 1-0, δείχνοντας ωστόσο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Σήμερα οι Σέρβοι είναι το φαβορί στο "Αλιάντς Αρένα" στο Μόναχο και καλούνται να κάνουν "σεφτέ" στις νίκες, ώστε να μπουν σε τροχιά πρόκρισης στους "16".

Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα μειώσει αισθητά τις πιθανότητες για την ομάδα του Βλάχοβιτς, του Μίτροβιτς, του Τάντις και των άλλων μεγάλων Σέρβων αστέρων. Η Σλοβενία είναι μαχητική, αλλά υστερεί σε ποιότητα.
Στα αξιοσημείωτα ότι θα βρεθούν αντίπαλοι οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού με τον συμπαίκτη τους στον ΠΑΟ, Μπλαντένοβιτς, καθώς και με τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Σέρβος Μαξίμοβιτς που πήρε μεταγραφή στους "πράσινους".
Στις 7 μ.μ. στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ" στη Φρανκφούρτη, θα γίνει η σέντρα στο ματς της Δανίας με την Αγγλία. Φαβορί είναι η παρέα του Χάρι Κέιν, αλλά στην πρεμιέρα έδειξε ανέτοιμη και με θέματα στα μετόπισθεν. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Δανία, ώστε να επιβεβαιωθεί το αουτσάιντερ όβερ 2,6.
Τελευταίο ματς της ημέρας, στις 10 μ.μ. το ντέρμπι Ισπανία - Ιταλία για τον 2ο όμιλο. Αμφότερες άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, νικώντας Κροατία και Αλβανία, αντίστοιχα. Οι Ιταλοί έπαιζαν βέβαια με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και η νίκη ήρθε με ανατροπή. Αντίθετα η Ισπανία εντυπωσίασε με την εικόνα του α' μέρους και την αποτελεσματικότητα. Εχει πιο ικανούς και ταλαντούχους παίκτες μεσοεπιθετικά και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σλοβενία - Σερβία 2 1.82
Δανία - Αγγλία όβερ 2,5 2.25
Ισπανία - Ιταλία 1 2.15