Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 15:40

Στο... Πι και Φι: Φινάλε με γκολ σε 3ο και 4ο όμιλο

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Φινάλε με γκολ σε 3ο και 4ο όμιλο

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Στις 7 μ.μ. θα παίξουν η Γαλλία με την Πολωνία στο Ντόρτμουντ και η Ολλανδία με την Αυστρία στο Βερολίνο, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου.


Ολλανδία και Γαλλία, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς και ακολουθεί η Αυστρία με τρεις, ενώ η Πολωνία δεν έχει βαθμό. Η Ολλανδία με 4 βαθμούς δεν χάνει την πρόκριση και ελπίζει ακόμα και για την πρωτιά, ενώ η Αυστρία αν πάρει έναν βαθμό, θα είναι κοντά στο να προκριθεί ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Ως εκ τούτου, η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για καμία ομάδα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα μείνουν στο μηδέν. Πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ, που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο και κόντρα στην απογοητευμένη Πολωνία, θα είναι έκπληξη αν δεν κερδίσει. Η φιναλίστ του Μουντιάλ του Κατάρ, έχει πετύχει μόνο ένα γκολ και αυτό αυτογκόλ και ήρθε ή ώρα να κάνει πειστική εμφάνιση και να πάρει και ψυχολογία για τα νοκ άουτ. Περιμένουμε την επικράτησή της από το πρώτο ημίχρονο.
Στις 10 το βράδυ θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια του 3ου ομίλου. Στην Κολωνία θα παίξουν η Αγγλία με την Σλοβενία και στο Μόναχο η Δανία με τη Σερβία.
Στη βαθμολογία η Αγγλία είναι στην κορυφή με 4 βαθμούς, Δανία και Σλοβενία έχουν από δύο και η Σερβία ένα βαθμό. Με άλλα λόγια, όλοι είναι στο κόλπο και αναμένεται μεγάλη μάχη. Η Αγγλία υπερέχει βέβαια ποιοτικά των Σλοβένων, που είναι αήττητοι, αλλά θα πρέπει να πάρουν βαθμούς απόψε για να προκριθούν. Η Αγγλία μπορεί λοιπόν να εκμεταλλευτεί τα κενά στα μετόπισθεν και να πάριε τη νίκη και την πρωτιά. Στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα του Κέιν απογοήτευσε, έχει δεχτεί κριτική και θα πρέπει να δώσει απαντήσεις. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 2,5, ανεβάζει την απόδοση στο 2,15.
Το Δανία - Σερβία είναι ορισμός της τριπλής. Δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν και ίσως το ματς γίνει ροντέο. Πάμε με τα πολλά γκολ.


ΠΡΟΤΑΣΗ
Γαλλία - Πολωνία 1 ημ. - 1 τελ.. 1.87
Ολλανδία - Αυστρία 2-3 γκολ 2.00
Αγγλία - Σλοβενία 1 και όβερ 2,5 2.15
Δανία - Σερβία g.g. και over 2,5 2.02