Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 14:27

Στο... Πι και Φι: Τελευταία εισιτήρια για τους "8"

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Τελευταία εισιτήρια για τους "8"

Συμπληρώνεται απόψε το παζλ των προημιτελικών στο Euro 2024, καθώς διεξάγονται τα δύο τελευταία νοκ - άουτ ματς στη φάση των "16".


Η αρχή γίνεται στις 7 το απόγευμα με την αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Ολλανδία και ακολουθεί στις 10 μ.μ. το ματς της Αυστρίας με την Τουρκία. Οι νικήτριες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στα προημιτελικά, ενώ όποια βρεθεί στους "4" θα παίξει με το νικητή Αγγλία - Ελβετία. Με άλλα λόγια πρόκειται για το θεωρητικά βατό μονοπάτι του ταμπλό, με μόνο φαβορί (σύμφωνα με τους μπουκ) πριν την έναρξη της διοργάνωσης να είναι η Αγγλία.
Η τελευταία σώθηκε στο φινάλε από πρόωρο αποκλεισμό κόντρα στη Σλοβακία και δεν τρομάζει τους αντιπάλους της. Η Ολλανδία είναι μια ομάδα που πήγε στη Γερμανία με όνειρα και φιλοδοξίες και ο δρόμος μέχρι τουλάχιστον τα ημιτελικά δείχνει ανοιχτός. Οι "οράνιε" καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρουμανίας, που και μόνο που βρέθηκε στα νοκ - άουτ είναι επιτυχία. Οι Ρουμάνοι θα επιδιώξουν με διπλή ζώνη άμυνας να κρατήσουν την Ολλανδία μακριά από την εστία τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις το "κλειδί" είναι ένα γρήγορο γκολ και πιστεύουμε ότι η Ολλανδία θα μπει δυνατά, ώστε να μην αγχωθεί κατά τη διάρκεια του ματς. Η νίκη του φαβορί από το ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο 2.12.
Το Αυστρία - Τουρκία δείχνει μοιρασμένο, με τους μπουκ να προσφέρουν πάντως τον άσο στο 1,87, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε στη διπλή ευκαιρία του Χ2.
Οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες και καμία δεν φοβάται την άλλη. Βλέπουν ότι έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να προχωρήσουν. Είναι ματς - τριπλή και θα πάμε με δύο αποτελέσματα, ποντάροντας στο ότι δεν θα ηττηθεί η Τουρκία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
Ρουμανία - Ολλανδία 2 ημίχρονο - 2 τελικό 2.12
Αυστρία - Τουρκία Χ2 ΔΕ 1.87