Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 10:02

Στο... Πι και Φι: Για μια θέση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Για μια θέση στα ημιτελικά

Καλημέρα σας. Σε Ντίσελντορφ και Βερολίνο στρέφονται σήμερα τα βλέμματα στο Euro 2024, καθώς διεξάγονται οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί. Αγγλία - Ελβετία και Ολλανδία - Τουρκία μονομαχούν για μια θέση στα ημιτελικά, με τους νικητές των δύο ζευγαριών να ανταμώσουν στους "4".


Η δράση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. με την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελβετία. Η πρώτη απέκλεισε στην παράταση της Σλοβακίας, ενώ η Ελβετία κέρδισε κατά κράτος στην κανονική διάρκεια τους Ιταλούς. Μια επιτυχία που... θορύβησε τους μπουκ, που προσφέρουν πλέον τον άσο της Αγγλίας οριακά φαβορί, λόγω και της κακής εικόνας του No1 φαβορί της διοργάνωσης, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες.
Η αλήθεια είναι ότι η Αγγλία δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα ένα καλό παιχνίδι. Βρίσκεται όμως στους "8" και ο δρόμος μέχρι το τελικό είναι θεωρητικά βατός.
Ο τρόπος που προκρίθηκε (ισοφάρισε στο 95' και το γύρισε στην παράταση) έχει ανεβάσει την ψυχολογία των Αγγέλων και πιστεύω ότι θα δεις σήμερα εγωισμό. Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Στις 10 μ.μ. θαουν η Ολλανδία με την Τουρκία. Οι «οράνιε» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά κόντρα στη Ρουμανία (3-0), ενώ η Τουρκία έχοντας και δόση τύχης, άφησε εκτός της Αυστρίας (1-2).
Όλα τα παιχνίδια της μέχρι σήμερα έχουν γκολ και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και στο προημιτελικό. Η Τουρκία θα παίξει άλλωστε με άγνοια κινδύνου και η άμυνα της Ολλανδίας δεν είναι και η πιο αξιόπιστη. Από τον χαμηλό του 1,60, ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αγγλία - Ελβετία 1 2.22
Ολλανδία - Τουρκία GG 1.80