Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 11:34

Στο… Πι και Φι: Διάθεση για ρίσκο

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Διάθεση για ρίσκο

Καλημέρα σας. Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυση, επιστρέφουμε δυναμικά σε φουλ στοιχηματικούς ρυθμούς και με διάθεση για ρίσκο.


Πρώτος σταθμός το Μπράιτον, όπου η ομώνυμη ομάδα περιμένει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα. Η Μπράιτον 3-0 εκτός την Εβερτον και η Γιουνάιτεντ εντός 1-0 τη Φούλαμ, με γκολ στα τελευταία λεπτά. Οι “κόκκινοι διάβολοι” υπερέχουν σε ποιότητα της Μπράιτον που παίζει ανοιχτά και αυτό θα δώσει χώρους στους φιλοξενούμενους. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το διπλό.
Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ κάνει πρεμιέρα ενώπιον του κοινού του με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί έχασαν εύκολα με 3-0 από την ΑΕΚ και η ομάδα του Περιστερίου έμεινε στο 1-1 με τον Αρη στην πρεμιέρα.
Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές βλέψεις και αναμένεται να “χτυπήσουν” το ματς. Αντί για σημείο επιλέγουμε το όβερ 2,5.
Λίγο αργότερα στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός που άφησε καλές εντυπώσεις παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, προσμένει τον Αρη. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους και περισσότερες επιλογές, συγκριτικά με την πρεμιέρα. Το 2.37 δεν περνά απαρατήρητο.
Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και τον άσο του Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στο Βόλο. Οι Αρκάδες έκαναν τη νίκη της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (0-1) και θα μπουν με τη ψυχολογία στα ύψη. Ο Βόλος ηττήθηκε χωρίς αντίσταση από τον Ολυμπιακό (0-2) και δείχνει ακόμα να ψάχνεται. Ο Αστέρας ενισχύθηκε αισθητά για να βγει στην Ευρώπη και αύριο αναμένεται να έχει μετά από καιρό και αρκετό κόσμο στο “Θ. Κολοκοτρώνης” έπειτα από κάλεσμα διοίκησης και παικτών.
Στη Γαλλία η Μαρσέιγ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα (5-1 εκτός τη Μπρεστ) και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να νικήσει τη Ρεμς που ηττήθηκε στο γήπεδό της με 2-0 από τη Λιλ. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2,15. Ιδια επιλογή και για το ζευγάρι Ατλέτικο – Χιρόνα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ισοπαλία εκτός με Βιγιαρεάλ και Μπέτις αντίστοιχα. Η Ατλέτικο έχει προβάδισμα λόγω έδρας και τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνήθως πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 2.75
ΟΦΗ – Ατρόμητος όβερ 2,5 1.93
Πανσερραϊκός – Αρης 2 2.37

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1 2.07
Μαρσέιγ – Ρεμς 1 και όβερ 2,5 2.15
Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 1 και όβερ 2,5 2.20

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο… Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο άσοι