Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 10:32

Στο… Πι και Φι: Διάλειμμα με τις εθνικές

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Διάλειμμα με τις εθνικές

Καλημέρα σας. Η πρώτη διακοπή των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι γεγονός, καθώς από την Πέμπτη ξεκίνησε το Nations League, μια διοργάνωση που μπορεί να δώσει εισιτήρια για το Μουντιάλ.

Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο στο προσκήνιο έρχονται οι εθνικές ομάδες, με την Ελλάδα να μπαίνει σε νέα εποχή, έχοντας πια τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Ο Σέρβος τεχνικός κάνει απόψε ντεμπούτο κόντρα στη Φινλανδία, σε ένα γεμάτο όπως φαίνεται “Γ. Καραϊσκάκης”, στο οποίο επιστρέφει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά από εφτά χρόνια. Η… αύρα του Γιοβάνοβιτς σε συνδυασμό με την έδρα και τη δυναμικότητα του αντιπάλου, μας ωθούν στο να ποντάρουμε στη νικηφόρα πρεμιέρα για την Ελλάδα. Οι διεθνείς θα μπουν με καλή ψυχολογία για ένα νέο ξεκίνημα και περιμένουμε πειστική νίκη. Ο άσος της Ελλάδας σε συνδυασμό με όβερ 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2,15.

Την ίδια ώρα στην Πράγα η τυπικά γηπεδούχος Ουκρανία θα αναμετρηθεί με την Αλβανία. Δύο ομάδες που – τηρουμένων των αναλογιών- πήγαν καλά στο πρόσφατο Euro και θέλουν να μπουν με το… δεξί. Τα τελευταία τους παιχνίδια προμηνύουν ανοιχτό ματς απόψε και επιλέγουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ίδια επιλογή και για το Κροατία – Πολωνία, με την πρώτη να ξεκινά με ήττα από την Πορτογαλία και τη δεύτερη με διπλή στη Σκωτία. Οι Κροάτες έχουν περισσότερη πίεση για τη νίκη, αλλά η Πολωνία με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Κρατάμε επίσης και τον άσο σε συνδυασμό με όβερ 2,5 της Πορτογαλίας κόντρα στη Σκωτία. Ο Ρονάλντο έκανε ρεκόρ με το γκολ που σημείωσε την Πέμπτη, φθάνοντας τα 900 και θα μπει στο γήπεδο με περισσότερη δίψα για το… 901ο. Κλείνουμε τις επιλογές με το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση Νιούπορτ – Πορτ Βέιλ για τη Β’ Αγγλίας και το διπλό της ανώτερης Αλμερίας στην έδρα της Ελντένσε για τη Β’ Ισπανίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Νιούπορτ – Πορτ Βέιλ όβερ 2,5 1.80

Ουκρανία – Αλβανία G.G. 2.07

Ελλάδα – Φινλανδία 1 και όβερ 1,5 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Eλντένσε – Αλμερία 2 2.40

Πορτογαλία – Σκωτία 1 και όβερ 2,5 1.75

Κροατία – Πολωνία .G.G. 1.75

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ταμείο η τριάδα της Κυριακής