Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 09:55

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από καρέ πρωταθλημάτων

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Επιλογές από καρέ πρωταθλημάτων

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε... κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς. Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα, έχει το μενού της στήλης.

Στη Ligue 1 ξεχωρίζει το ντέρμπι μίσους Μαρσέιγ – Νις.

Η Μαρσέιγ είναι αήττητη (2 νίκες, 1 ισοπαλία) έχοντας σκοράρει 10 φορές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Νις έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα με τέρματα 6-4. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Στη Serie A, η Γιουβέντους δείχνει ικανή φέτος για τον τίτλο και αν εμφανιστεί σοβαρή θα περάσει από την Εμπολι, που δεν έχει χάσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε αυτό το σερί.

Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και το διπλό της Νάπολι στην Κάλιαρι, που δεν έχει ακόμα νίκη και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε τρία παιχνίδια.

Σύμμαχος και η προϊστορία, με τη Νάπολι να είναι αήττητη σε αυτό το γήπεδο από το 2009.

Στη La Liga, θα ποντάρουμε στην πρώτη νίκη της Σεβίλλης, με αντίπαλο τη Χετάφε, που έχει πρόβλημα στο γκολ.

Οι γηπεδούχοι δίνουν δεύτερο σερί ματς ενώπιον του κοινού τους και μετά την ήττα από τη Χιρόνα, δεν έχουν περιθώρια. Την επόμενη μέρα η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Χιρόνα, που δεν είναι ίδια ομάδα με πέρυσι. Δεν παύει όμως να αποτελεί δύσκολο εμπόδιο.

Η “Μπάρτσα” μετρά το απόλυτο στην Ισπανία και πριν τη διακοπή είχε φιλοδωρήσει με εφτά γκολ τη Βαγιαδολίδ. Το διπλό στο 1.82

Στη Super League, ΟΦΗ και Αρης θα ψάξουν στο Ηράκλειο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, αλλά και αδυναμίες στα μετόπισθεν. Περιμένουμε ανοιχτό ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μαρσέιγ – Νις 1 1.75

Εμπολι – Γιουβέντους 2 1.72

Σεβίλλη – Χετάφε 1 2.22

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 2 1.82

Κάλιαρι – Νάπολι 2 1.83

ΟΦΗ – Αρης όβερ 2,5 2.02

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ταμείο η τριάδα του Σαββάτου με 8 απόδοση