Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 12:00

Στο… Πι και Φι: Βάση η Ελλάδα

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Βάση η Ελλάδα

Καλημέρα σας. Η Ελλάδα αποτελεί τη βάση της στήλης αυτό το διήμερο, καθώς οι μισές επιλογές προέρχονται από τη Super League.

Στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το Αρης – Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα.

Οι Θεσσαλονικείς από την πρώτη ήττα στη σεζόν με 3-2 από τον ΟΦΗ και οι “ερυθρόλευκοι” από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά ο Αρης μέσα στο γήπεδό του βάζει δύσκολα στους διεκδικητές του τίτλου. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και από τις δύο πλευρές.

Μισή ώρα αργότερα από το “Βικελίδης”, θα γίνει η σέντρα στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία από τον βαθμό στο Φάληρο, αλλά οι Αρκάδες θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τον Κλοντ Μακελελέ.

Η ήττα στην Τρίπολη από τον Ατρόμητο τους υποχρεώνει για.. διπλό και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο.

Η αλλαγή προπονητή επιδρά συνήθως θετικά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αστέρας κέρδισε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και υποχρέωσε σε ισοπαλία τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και τον άσο του Ατρομήτου κόντρα στη Λαμία.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μετά το διπλό στην Τρίπολη, θέλει να πανηγυρίσει και στο γήπεδό της. Η Λαμία δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά το ματς εξαρτάται από την απόδοση των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, στην Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ και Εβερτον δεν έχουν νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η Εβερτον ούτε βαθμό και στο μεταξύ τους ματς, θα τα δώσουν όλα για να κάνουν “σεφτέ”. Με την εικόνα που παρουσιάζουν, το ματς λογικά θα ανοίξει.

Στην Ιταλία, η Ρόμα απέλυσε τον Ντε Ρόσι, μετά την 3η ισοπαλία σε 4 αγώνες με την Τζένοα και κόντρα στην Ουντινέζε, θα καθίσει στον πάγκο ο Γιούριτς.

Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και περιμένουμε αντίδραση. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 1,5 προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο δοκιμάζεται από τη Βαγιεκάνο, σε ένα γήπεδο φιλόξενο γι’ αυτήν, καθώς έχει να χάσει από το 2013, ενώ στις τελευταίες 16 μεταξύ τους αναμετρήσεις μέσα – έξω, μετρά 13 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Εμπιστοσύνη στην ομάδα του Σιμεόνε, με το διπλό στο 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Λέστερ – Εβερτον όβερ 2,5 1.85

Αρης – Ολυμπιακός G.G. 1.85

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 2 3.20

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ρόμα – Ουντινέζε 1 και όβερ 1,5 2.00

Ατρόμητος – Λαμία 1 1.85

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.80

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τρίτο σερί ταμείο με 6,7 απόδοση!