Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 12:00

Στο… Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Γκλάντμπαχ με την Ουνιόν Βερολίνου. Τα «πουλάρια» έχουν μόνο μια νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές και έχουν σημαδέψει το ματς για να ζευγαρώσουν τα τρίποντα.

Η Ουνιόν, ωστόσο, είναι αήττητη στο ξεκίνημα (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ έχει να χάσει σε αυτό γήπεδο από το 2020. Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε με το όβερ 2,5.

Λίγη ώρα αργότερα στο Βόλο, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Καλλιθέα, που έχει μόνο μια ήττα σε πέντε αγωνιστικές, αλλά καμία νίκη.

Οι νεοφώτιστοι έχουν πάρει βαθμό με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και ψάχνουν το πρώτο τρίποντο. Ο Βόλος έχει κερδίσει μόνο στην Τρίπολη και άλλαξε προπονητή μετά την 4η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι που θα ψάξουν και οι δύο το τρίποντο, μπορούν να σκοράρουν.

Το αμφίσκορο φαντάζει πιθανό σε δύο ακόμα αναμετρήσεις της σε Φάληρο και Τούμπα. Ο Ολυμπιακός μετά τη «γκέλα» με τον Παναιτωλικό και την ήττα από τον Αρη, δεν έχει περιθώρια. Ο Ατρόμητος όμως είναι σε καλό φεγγάρι, έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα αφήσουν οι γηπεδούχοι, που προέρχονται και από το απαιτητικό ματς στη Γαλλία με τη Λυών, άρα θα έχουν και επιπλέον κόπωση.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που έπαιξε την Τετάρτη στην Τουρκία με τη Γαλατά και περιμένει τον Αρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο πρωτοπόρος είναι το φαβορί, αλλά ο Αρης έδειξε τα… δόντια του με τον Ολυμπιακό και δυσκολεύει παραδοσιακά τον ΠΑΟΚ.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους προέρχεται από τρία διαδοχικά 0-0 με Ρόμα, Εμπολι και Νάπολι και ήρθε η ώρα να σκοράρει και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην υποδεέστερη Τζένοα, που θα έχει και απουσίες.

Στη Γαλλία, Τουλούζ και Λυών ψάχνουν μια νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και το όβερ 2,5 είναι πιθανό, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου όβερ 2,5 1.80

Βόλος – Καλλιθέα G.G. 1.91

Τζένοα – Γιουβέντους 2 1.72

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τουλούζ – Λυών όβερ 2,5 1.78

Ολυμπιακός – Ατρόμητος G.G. 2.37

ΠΑΟΚ – Αρης G.G. 1.82

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο… Πι και Φι: Βάση η Ελλάδα