Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 12:00

Στο… Πι και Φι: Με τα γκολ στο Nations League

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Με τα γκολ στο Nations League

Καλημέρα σας. Με τις μάχες των εθνικών ομάδων στο Nations League, θα κάνουμε... παιχνίδι αυτό το διήμερο, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Πρώτη στάση η Βαρσοβία και ο αγώνας της Πολωνίας με την Πορτογαλία. Λεβαντόφσκι από τη μία... Ρονάλντο από την άλλη, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα. Το αμφίσκορο πληρώνει 1.78.

Ίδια επιλογή και για το ζευγάρι Σερβία – Ελβετία, που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αλλά δύσκολα θα μείνει στο μηδέν.

Στον όμιλο της Ελλάδας, η Αγγλία μετά την εντός έδρας ήττα από την εθνική μας, θέλει να αντιδράσει και να φύγει νικήτρια από τη Φινλανδία που μετρά μόνο ήττες.

Το διπλό σε συνδυασμό με όβερ 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1,93, καθώς περιμένουμε πειστική νίκη των Άγγλων.

Από το Nations League, θα κρατήσουμε το όβερ 2,5 και στη συνάντηση της Αυστρίας με τη Νορβηγία του “καυτού” Χάαλαντ.

Στη Β’ Αγγλίας, η Μπάροου έχει τον πρώτο λόγο με τη Μόρκαμ, αλλά το ματς είναι τοπικό ντέρμπι και αντί για τον χαμηλό άσο, θα επιλέξουμε το όβερ 2,5.

Στη Β’ Ισπανίας, η Γρανάδα ψάχνει την πρώτη νίκη στην έδρα της (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) κόντρα στην Κόρδοβα, που σε τέσσερις εξόδους έχει πάρει μόνο ένα βαθμό, ενώ σε αυτό το γήπεδο μετρά 10 ήττες και 2 ισοπαλίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μπάρου – Μόρκαμ όβερ 2,5 1.88

Πολωνία – Πορτογαλία G.G. 1.78

Σερβία – Ελβετία G.G. 1.85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Γρανάδα – Κόρδοβα 1 1.98

Φινλανδία – Αγγλία 2 και όβερ 2,5 1.93

Αυστρία – Νορβηγία όβερ 2,5 1.78