Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 12:00

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από έξι πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Επιλογές από έξι πρωταθλήματα

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς.

Στη Μπουντεσλίγκα η Λειψία φιγουράρει στην κορυφή μαζί με τη Μπάγερν Μονάχου και για να μείνει εκεί, πρέπει να νικήσει τη Μάιντς που εντός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Το ματς εξαρτάται από την απόδοση των φιλοξενούμενων, που με 2 γκολ έχουν την κορυφαία άμυνα και έτσι ίσως και ένα γκολ να είναι αρκετό για το διπλό.

Στη Σούπερ Λίγκα, η “αυλαία” της 8ης αγωνιστικής ανοίγει στο Βόλο με το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Πανσερραϊκό. Αμφότεροι έχουν “σημαδέψει” αυτό το παιχνίδι για νίκη, που μετρά διπλά, με δεδομένο ότι στοχεύουν στην παραμονή. Αντί για σημείο θα επιλέξουμε το υψηλό όβερ 2,5, καθώς Βόλος και Πανσερραϊκός έχουν τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα με 13 και 16 γκολ, αντίστοιχα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορία της με 8 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία για ανασύνταξη και περιμένουμε να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Στην Ιταλία, η Νάπολι δείχνει ικανή φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και αν είναι σοβαρή θα περάσει από την έδρα της Έμπολι, που σε τρία εντός έδρας ματς δεν έχει δεχτεί, αλλά ούτε έχει πετύχει γκολ!

Στη Γαλλία, η Λυών δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και το διπλό στη Χάβρη είναι στις δυνατότητές της, ώστε να πλησιάσει την πρώτη τετράδα. Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας σε 9 αγωνιστικές μόνο δύο ήττες από τα δύο “μεγαθήρια” Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και έχει προβάδισμα για νίκη κόντρα στη Χετάφε, που έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μάιντς – Λειψία 2 1.88

Βόλος – Πανσερραϊκός όβερ 2,5 2.27

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 1 1.72

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εμπολι – Νάπολι 2 και όβερ 1,5 2.10

Χάβρη – Λυών 2 2.00

Βιγιαρεάλ – Χετάφε 1 1.78

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ταμείο η τριάδα της Κυριακής με 6,8 απόδοση